Wandtafels

Wandtafels worden meestal gebruikt als een decoratieve tafel. Tevens hebben de wandtafels ook vaak nog een praktisch doeleinde. Dit, omdat een wandtafel vaak voorzien is van een extra lade, handig voor kleine spullen waar normaliter geen plek voor is. Bij Hoogebeen Interieur vindt u verschillende houten en glazen wandtafels, in verschillende stijlen en formaten. Vind vandaag nog de wandtafel die in uw interieur past!

Glazen wandtafel

Een glazen wandtafel is een prachtig decoratief meubelstuk voor uw woonkamer, een echte blikvanger! Een glazen wandtafel kan worden gebruikt om voorwerpen te etaleren , zoals een stijlvolle design lamp of een decoratieve vaas. Een glazen wandtafel komt vaak het best tot zijn recht in een interieur met een moderne of eigentijdse stijl. Verder is een glazen wandtafel ook gemakkelijk schoon te maken, wanneer hier vuil op terecht komt. Bekijk onze collectie glazen wandtafels alvast online!

Houten wandtafel

Een houten wandtafel heeft zowel een decoratieve als een praktische functie. Een houten wandtafel is erg solide en sterk, waardoor je er diverse voorwerpen op kan uitstallen. Tevens is een houten wandtafel vaak voorzien van lades, deze kunt u gebruiken om spullen in op te bergen waar u normaal geen plek voor heeft. Een houten wandtafel is natuurlijk ook  erg mooi om te zien, denk hierbij aan een prachtig afgewerkte kersenhouten wandtafel! Een houten wandtafel komt het best tot zijn recht in een interieur met een landelijke of klassieke sfeer! Bekijk onze collecte houten wandtafels alvast online!

Wandtafel kopen bij Hoogebeen Interieur

Wilt u een wandtafel kopen? Bij Hoogebeen Interieur hebben wij een uitgebreid aanbod wandtafels! Al onze sidetables zijn van hoge kwaliteit omdat wij enkel samenwerken met gerenommeerde fabrikanten en merken! Kom gerust eens langs in onze showroom te Putten! Hier kunt u alle wandtafels op uw gemak bekijken! Onze medewerkers staan klaar om uw te helpen aan een prachtige nieuwe wandtafel voor uw interieur!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN