Eetkamerstoelen

Een eethoek volstaat niet zonder een mooie set eetkamerstoelen, ze bepalen voor een groot deel de sfeer in een woning. Eetkamerstoelen komen in diverse uitvoeringen en stijlen, denk hierbij aan stoelen van hout, of een bekleding van stof en leer. Wilt u een nieuwe set stoelen kopen voor uw eethoek? Hoogebeen Interieur heeft een groot aanbod eetkamerstoelen van verschillende topleveranciers! Kom langs in onze meubelshowroom en laat u verrassen door ons assortiment!

Eetkamerfauteuil in alle soorten en maten

Eetkamerfauteuils komen in allerlei vormen, soorten en maten. Op onze website kunt u zich thuis alvast oriënteren op eetkamerstoelen die u mooi vindt. De eerst keuze bij een eetkamerfauteuil is vaak of u een armleuning wilt of niet. Vervolgens is het belangrijk om te kijken welk type poten u wilt bij uw eetkamerstoel. Zo heeft u keuze uit houten, stalen, maar ook dichte buisframes. Een nieuw fenomeen in de interieurwereld is de eetkamerbank. Een eetkamerbank biedt vaak ruimte aan 2 of 3 personen, maar is soms ook beschikbaar voor 5 personen.

Leren eetkamerstoelen

Ook voor leren eetkamerstoelen bent u bij Hoogebeen interieur aan het juiste adres. Wij merken namelijk dat veel van onze klanten toch een leren eetkamerstoel verkiezen boven een stoffen of houten eetkamerstoel. Een leren eetkamerstoel heeft vaak een klassieke of strakke uitstraling, maar door de felle kleuren en aparte vormgeving die men tegenwoordig toepast krijgen leren eetkamerstoelen een fris en modern uiterlijk.

Toepassing leren eetkamerstoelen

Een leren eetkamerstoel is in eerste instantie bedoeld om lekker op te zitten tijdens het eten, maar is tevens erg geschikt om in te relaxen. Gezellig aan tafel een krant lezen of een spel spelen met vrienden wordt een stuk comfortabeler. Naast deze praktische functies heeft een leren eetkamerstoel ook een functie als blikvanger. Een set in het oog springende eetkamerstoelen geven uw woonkamer een geheel nieuwe sfeer. Bepaal daarom van tevoren goed of u leren stoelen met bijvoorbeeld een klassieke uitstraling kiest, of toch met een moderne en frisse uitstraling.

Heeft u mooie eetkamerstoelen gezien op onze website en heeft u hier vragen over? Dan kunt u uw vragen gerust even stellen middels het contactformulier dat u vindt bij het desbetreffende product. Ook kunt u even bellen met 0341-353292! Uiteraard kunt u de eetkamerstoelen komen proberen in onze showroom, onze medewerkers voorzien u indien gewenst vrijblijvend van advies.

 

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN