Cobra Art Company

Het familiebedrijf Cobra Art Company is in 1983 opgericht als kunstgroothandel voor de Business to Business markt. De toenmalige collectie bestond voornamelijk uit kunstwerken op linnendoek, zeefdrukken en reproducties.


Creativiteit Cobra Art Company

Door eigen creativiteit werd het bedrijf in de daaropvolgende jaren naar een hoger niveau getild. Er werden samenwerkingen gezocht met internationale fotografen en kunstenaars, waarmee dan exclusieve kunstcollecties werden ontwikkeld. Er wordt altijd gestreefd naar bijzondere vernieuwde concepten, met oog voor details en gevoel voor kleur en interieur. 

Inmiddels behoort Cobra Art Company tot de internationale top van kunstgroothandels, met ontwikkeling van moderne schilderijen en fotokunst op plexiglas, aluminium en epoxy lak. Het klantenbestand van Cobra Art Company bestaat uit luxe interieurwinkels, interieurdesigners en architecten. Ze presenteren zich naast de eigen galeries op internationale beurzen in Frankrijk, Spanje, Engeland, USA en Azië.  

Cobra Art Foxglove GN-7948Cobra Art Girl with butterfliesCobra Art Andrew Martin

De kunstwerken en fotokunst zijn op veel maten leverbaar. In onze showroom kunnen wij u daar van alles over vertellen en laten zien. U kunt via ons ook een afspraak maken in de gallery van Cobra in Veenendaal. Daar wordt een enorme mooie collectie gepresenteerd, van betaalbare kunst tot de meest exclusieve unieke stukken van top kunstenaars.

Kunstenaars Cobra Art Company

Karin Vermeer, Marcel van Luit, Andrew Martin, Geert Lemmers, Axel Crieger, David Stesner, James Chiew, Gert Kist, Markus Klinko, Alberto Sanchez, etc…

Bij Hoogebeen Interieur in Putten vindt u een uitgebreide presentatie kunstwerken van Cobra Art Company. U bent van harte welkom.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN