Pode bank

Wie Pode zegt, zegt Dutch design. De banken van Pode worden namelijk in zijn geheel in Nederland ontworpen én vervaardigd. Best bijzonder voor designmeubelen die niet alleen uitblinken in kwaliteit, maar bovendien ook relatief betaalbaar zijn. Roderick en Claire Vos hebben als artdirectors een waar lifestylemerk neer weten te zetten dat populair is in heel Europa. Fris, eigenwijs en bijzonder kleurrijk zijn steekwoorden die Pode uitstekend beschrijven.

Pode bank by Leolux

De banken van Pode komen uit de meubelfabriek van Leolux en dat merkt u, Leolux staat namelijk garant voor de kwaliteit. Zo wordt er gebruikgemaakt van het Leolux Q-frame, een constructie die zorgt voor een extreem hoog zitcomfort. Alle Pode banken zijn bovendien perfect afgewerkt en bieden het comfort dat u van een echte designbank mag verwachten. Het gebruik van verschillende schuimlagen zorgt bijvoorbeeld voor een bank die altijd zacht aanvoelt en op ieder moment perfect zit.

Een bank met karakter

Pode is een jong merk dat pas sinds 2008 bestaat. De banken van Pode zijn gebaseerd op actuele ontwerpen en worden gebouwd in de Leolux fabriek in Venlo. Pode is een echte aanrader voor wie een bank zoekt met een afwijkend design. Eigenwijze modellen als de Dr’op en Swipe zijn bijvoorbeeld echte blikvangers. U kunt zelf kiezen of u uw bank laat bekleden met een exclusieve stof of met luxueus leer. Ook de keuze voor de kleur van het zitmeubel is aan u. Zo kiest u voor een bankstel dat perfect past bij u en uw interieur.

Pode bij Hoogebeen Interieur in Putten

U bent van harte welkom in onze showroom in Putten, alwaar u een groot gedeelte van de Pode collectie van dichtbij kunt ervaren. Onze interieurstylisten kunnen u adviseren met betrekking tot de verschillende mogelijkheden, zodat u in alle rust een weloverwogen keuze kunt maken. Wij raden u van harte aan om enkele foto’s van uw interieur mee te nemen, zodat wij samen met u kunnen kijken naar een aantal combinaties die hier goed bij zouden staan.

Bekijk hier onze gehele collectie van Pode