Ronde salontafel


Een mooie salontafel is onmisbaar in de zithoek, het is daarom maar goed dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, vormen en materialen. Een populair model is de ronde salontafel die steeds vaker terugkomt in de interieurs van nu. Een groot voordeel van een ronde salontafel is dat deze alle rechte vormen in de ruimte doorbreekt. Daarnaast oogt het ruimtelijk, kunt u verschillende afmetingen combineren en geeft het een luchtig en speels effect. De ronde salontafel kan alleenstaand geplaatst worden of als set. Het is zelfs leuk om deze te combineren met een salontafel die een hele andere vorm heeft. Denk hierbij aan ovaal of organisch. Een ander voordeel van een ronde salontafel is dat deze erg kindvriendelijk is. Zo kunnen de kinderen zich niet bezeren aan scherpe hoeken. De ronde salontafel is dan ook niet meer uit het hedendaagse interieur weg te denken!

Ronde salontafel Top Afbeelding

Ronde salontafel Assortiment


De juiste ronde salontafel

Zoals u misschien al gezien heeft zijn er een heleboel opties beschikbaar binnen het assortiment ronde salontafels. Maar hoe maakt u nu de juiste keuze? Allereerst is het belangrijk om te kijken hoe hoog de salontafel moet zijn. Wij adviseren om ongeveer de zithoogte van de bank aan te houden. Zo kunt u makkelijk iets op de salontafel neerzetten zonder al te veel te hoeven bukken.

Een andere belangrijke afmeting is de diameter. Heeft u losse banken staan? Dan kan het zijn dat een enkele ronde salontafel te ver van de bank komt te staan. Een set van meerdere salontafels in verschillende afmetingen zou hierin een oplossing kunnen bieden. Heeft u een hoekbank? Dan is een enkele ronde salontafel juist een goede optie. Hierdoor behoudt u een goede loopruimte tussen de bank en de salontafel.


Ronde salontafel Bottom Afbeelding
Referenties
9,2
434 beoordelingen
powered by Klantenvertellen.nl
Jasper

Wat zijn wij ontzettend, ongelooflijk blij met onze nieuwe spullen. Het zijn zulke fijne en mooie meubels... iedereen die langskomt…

10 / 10
Ruud

Nog niet precies wetend wat we wilde bezochten we de fabriek en de toonzaal bij Hoogeveen. De huidige situatie hebben…

10 / 10
Ria

In 2021 hebben wij onze nieuwe meubelen uit gezocht bij Hoogenbeen. Wij zijn hierbij zeer goed geholpen door Ellen. Zij…

10 / 10

Materiaal van de ronde salontafel

De ronde salontafels zijn te verkrijgen in verschillende afwerkingen. Denk hierbij aan salontafels van marmer, keramiek, hout en zelfs een glazen salontafel. Welke afwerking u kiest is afhankelijk van de stijl die u wilt creëren in de woonkamer. Zo geven marmer en keramiek een moderne, chique uitstraling. Vaak wordt dit gecombineerd met een stalen onderstel. Kiest u voor hout dan bestaat de salontafel vaak uit één materiaal en kunt u ook voor een meer klassieke uitstraling gaan.

Ronde salontafels bij Hoogebeen Interieur

Mocht u na het bekijken van onze website een mooie ronde salontafel op het oog hebben, twijfel dan niet en kom gezellig eens langs in onze showroom te Putten! Heeft u vragen dan staan wij u uiteraard graag te woord middels ons contactformulier, WhatsApp of telefonisch via 0341-353292. Onze specialisten helpen u graag verder en kunnen u indien gewenst een vrijblijvend interieuradvies geven.


Nieuw bij Hoogebeen