Vidato

Vidato vindt zitmeubelen belangrijk, ze moeten comfort bieden; en u moet er heerlijk in kunt zitten. Tegelijkertijd is stijl ook heel belangrijk. Vidato kijkt verder dan de trends van vandaag en maakt karaktervolle meubelen, die bij u en uw omgeving passen. Vanzelfsprekend moeten die meubelen van topkwaliteit zijn, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Bij Hoogbeen Interieur vindt u een verrassend groot assortiment Vidato meubelen. Laat u adviseren door één van onze professionals en vindt de meubel die past bij uw interieur!

Vidato zitmeubelen van Nederlandse bodem

Vidato, dat staat voor Nederlands topfabricaat. Fauteuils en banken met karakter. De fabriek maakt alles zelf, de fabriek is gevestigd in Heumen Nederland en legt zich al zo'n 15 jaar toe op het vervaardigen van zitmeubelen: de meubelfabriek beschikt over een eigen rompenmakerij, een stikafdeling en een assemblage. De meubelen zijn het beste te karakteriseren zijn als eigentijds klassiek. Ouderwets zitcomfort in een hedendaags jasje. 


Vakmanschap van Vidato zitmeubelen

Deze vakmensen combineren ervaring en vakmanschap met een enorme drang naar perfectie. Die eigenschappen ziet u terug in de meubelen. Ten eerste in perfect zitcomfort. U kunt bijvoorbeeld bij alle zitmeubelen eenvoudig de zitdiepte instellen. Echt maatwerk dus. Ten tweede in de afwerking. Ze gaan daarin heel ver. Topkwaliteit, comfort en uiterst nauwkeurige detaillering. Bij de modellen kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan stoffen en leder. We praten er niet alleen over, maar laten het graag aan u zien. 

Vidato Vidato zitmeubelen Vidato meubels

Stoffering

Bij Hoogebeen Interieur kunt u de fauteuils en banken laten bekleden met stof of leer van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar, zo kunt u de bank of fauteuil naar eigen inzicht samenstellen. Onze professionals helpen u graag bij het samenstellen van een bank of fauteuil, zodat het meubelsteuk perfect wordt afgestemd op uw huidige interieur. Komt u gerust eens langs in onze showroom voor een gedegen advies of om de gehele collectie met eigen ogen te zien.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN