Gealux

Sinds 1989 is het meubelmerk Gealux een begrip als het gaat om meubels van Nederlandse bodem. Het merk is bekend geworden met meubels die een zeer comfortabele zitervaring bieden. Bij Gealux kunt u bijvoorbeeld terecht voor eetkamerfauteuils, relaxfauteuils en banken. Alle meubels worden ontworpen door een team van vooruitstrevende designers, waaronder internationaal toonaangevende ontwerpers als Frans Schrofer, Gijs Papavoine, Hugo de Ruiter en Mathias Fisher. Het gevoel voor detail en de precisie van de designers is terug te zien in hun ontwerpen.


Gealux relaxfauteuils, eetkamerfauteuils en banken

Door stijlvolle ontwerpen te combineren met uitstekende ergonomische ondersteuning, is elk Gealux meubel een unieke aanwinst voor uw interieur. Neem bijvoorbeeld uw woonkamer, een van de belangrijkste kamers in uw huis. U ontvangt er gasten en ontspant er na een lange werkdag. Gealux zorgt er met haar banken en fauteuils voor dat het een plek wordt waar u comfortabel kunt zitten. Het merk is niet voor niets ‘de specialist in goed en comfortabel zitten’.

Stel uw ideale Gealux meubelstuk zelf samen

Omdat niemand hetzelfde is, biedt Gealux u de mogelijkheid om ieder meubelstuk op maat samen te stellen. Door de zitvlakken en rugsteunen aan te passen aan uw lichaam, bereikt u een veel hoger niveau van comfort dan bij een standaard meubelstuk. Daarnaast kunt u diverse comfortfuncties aan het meubel toe laten voegen en kunt u zelf kiezen of u het meubel elektrisch of met de hand wilt kunnen verstellen. Uiteraard kunt u ook de bekleding en de kleur van het Gealux meubel zelf kiezen. Op deze manier zit uw nieuwe meubel niet alleen perfect, maar past het ook uitstekend binnen uw interieur.

Gealux en Tempur

Uniek is dat Gealux als enige Nederlandse meubelfabrikant gebruikmaakt van het door NASA ontwikkelde materiaal Tempur. Dit materiaal wordt gebruikt voor het zitvlak van de meubels en het zorgt ervoor dat het lichaamsgewicht optimaal wordt ondersteund. Dit is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens gezond, aangezien deze ondersteuning de bloedsomloop bevordert.

Ervaar Gealux bij Hoogebeen Interieur

Bent u benieuwd naar Gealux? Kom dan eens langs in onze showroom in Putten, om deze speciale zitmeubelen van dichtbij te ervaren. Hier vindt u een uitgebreide Gealux selectie en kunt u diverse meubelstukken uitproberen. Uiteraard kunt u zich hier ook vrijblijvend laten adviseren door een van onze professionele interieuradviseurs en kunnen wij u ondersteunen bij het samenstellen van uw eigen Gealux meubel.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN