Categorieën

Onze merken

Gealux

Gealux

Gealux is een waar Nederlandse kwaliteitsproducent van relaxfauteuils in diverse soorten en maten. Dit vooraanstaande merk ontwerpt en produceert de stoelen sinds 1989 en kan als geen ander merk een fraai design combineren met een optimaal zitcomfort.

GEALUX relaxfauteuil

De producenten van de Gealux relaxfauteuils besteden veel aandacht aan het ontwerpen van de fauteuils, zodat deze de gebruiker het perfecte zitcomfort kunnen bieden. Door het gebruik van een revolutionair Tempur® zitkussen, die de drukverdeling en bloedcirculatie verbetert, is het zitcomfort optimaal.
Daarnaast is er veel oog voor detail en vormgeving, wat de Gealux stoelen qua design ook vooruitstrevend maken. De uitgebreide collectie van relaxfauteuils zorgt ervoor dat er een fauteuil bestaat voor ieder interieur. Vooral nu de fauteuil ook in de moderne zitkamer een steeds belangrijkere rol inneemt, zijn de Gealux stoelen populair bij het publiek.

GEALUX custom made

DHet is bij iedere Gealux fauteuil mogelijk de stoel op maat te laten maken, zodat die is afgesteld op uw wensen. Voor zowel het zitvlak als het ruggedeelte valt er te kiezen uit de maten small, medium en large, welke onderling uitwisselbaar zijn. Op deze manier past de relaxfauteuil perfect bij ieder lichaam. Om de stoel daarnaast nog persoonlijker te maken, is het ook mogelijk de bekleding, kleur en uitbreidingen te kiezen. Zo kunt u uw stoel voorzien van een aantal luxe opties, zoals massagefunctie, sta-op functie en motoren. Omdat alle technische en/of elektrische onderdelen netjes worden weggewerkt in de stoel, wordt de look (en feel) van de stoel hierdoor niet verstoord.

Shade Gealux relaxfauteuil Decius Gealux relaxfauteuil Volo Nova Gealux relaxfauteuil

Nieuwe VOLO collectie van GEALUX

Nieuw in het assortiment van Gealux relaxfauteuils: de Volo collectie. Deze collectie staat vooral bekend om de originele en innovatieve wijze waarop de voetsteun weggedraaid kan worden onder de stoel. Bij de Volo collectie is er na het wegdraaien van de voetklep namelijk niets meer van de steun te zien. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat het design van de Gealux Volo relaxfauteuils vooral modern en beperkt in omvang is. Op deze manier zijn er ook voor de wat kleinere woonkamers luxe en comfortabele relaxfauteuils beschikbaar.

Steeds meer mensen zien tegenwoordig het voordeel van een op maat gemaakte, comfortabele stoel in. Doordat relaxfauteuils in vele moderne varianten beschikbaar zijn, is er voor iedere woonkamer een passende stoel te vinden. Wilt u ook graag uw zitkamer uitbreiden met een relaxfauteuil? Kom dan gerust bij ons langs, zodat u alle modellen eens kunt bekijken en proberen. U bent van harte welkom!