Categorieën

Onze merken

Spectral

Spectral-Logo

Een tv meubel in uw woonkamer is vandaag de dag echt niet meer alleen dat meubeltje waar u uw televisie op kwijt kunt. Tegenwoordig maken tv meubels of tv wandkasten het plaatje in uw kamer compleet. Het meubel wordt volledig geïntegreerd met de rest van uw interieur. En dankzij de vele modellen, kleuren en afmetingen is er voor iedere woonkamer een geschikt tv meubel te vinden dat geheel aansluit bij de inrichting, uw smaak en wensen.

Spectral tv-meubels

De Spectral tv meubels zijn van hoge kwaliteit. Bij Spectral vindt u Hoogglans tv kasten, design tv dressoirs en complete tv wandmeubels, maar ook schitterende kleuren, handige en zeer slimme opbergsystemen en Spectral tv meubels uitgevoerd in tijdloos design.

Spectral Scala tv dressoirSpectral

Een avondje ontspannen dankzij Spectral

Uw televisie en tv meubel horen onlosmakelijk bij elkaar. Bij een ontspannen avondje op de bank, denkt men tegenwoordig allang niet meer alleen aan lekkere hapjes op tafel en een goede film. Een dergelijk avond kan namelijk ook bestaan uit het spelen van een spelletje via de tv met het hele gezin of onderuit gezakt in uw relaxfauteuil luisteren naar uw favoriete muziek. De Spectral tv meubels collectie is hier volledig op ingespeeld. U kunt met een tv meubel uw eigen opbergsysteem of zelfs uw eigen thuis bioscoop creëren. Zonder alle wirwar van kabels, deze worden netjes opgeborgen in het slimme opbergsystemen van de Spectral tv meubels. En dit alles met één afstandbediening! Spectral heeft als doel gesteld, het beste entertainment te combineren met mooi wonen.

Moderne Spectral tv-meubels

De Spectral tv-meubels zijn helemaal van de eenentwintigste eeuw. Tijdloos en functioneel ontwerp, kwaliteit en perfectie gaan hand in hand in dit stukje design. 

U bent van harte welkom!