Spectral

Uw woonkamer is niet compleet zonder een tv-meubel dat precies binnen uw interieur past. Met de TV-meubels van Spectral realiseert u de spreekwoordelijke kers op de taart. Het merk weet namelijk als geen ander prachtig design te combineren met innovatieve techniek, wat zich uit in ‘smart furniture’. Denkt bijvoorbeeld aan geïntegreerde oplossingen voor audio, innovatieve manieren om de bijbehorende kabels weg te werken en zelfs aan een schuiflade voor een beamer.

De meubelen kunnen zelfs geïntegreerd worden met een eigen soundsystem, waarbij de subwoofer ontworpen is door het Duitse Canton, maar waarbij ook een soundbar van Sonos of Denon moeiteloos in het TV-meubel geïntegreerd kan worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


De Next meubelen

De Next meubels bieden u maximale flexibiliteit bij het samenstellen van uw TV-meubel. Staand, zwevend, als individueel meubel of als complete TV-wand, met Spectral Next is het mogelijk. Het grote voordeel van dit innovatieve systeem is dat het tv-meubel niet wordt ontsierd door kabels en afstandsbedieningen. Dankzij een app voor uw smartphone is het mogelijk om alle apparatuur te bedienen terwijl de kastdeurtjes dicht zijn en ook de kabels worden op inventieve wijze in het Spectral Next meubel weggewerkt.

Spectral Scala tv-meubelSpectral TV-meubels

De Cocoon collectie

Het immens populaire Cocoon TV-meubel heeft Spectral speciaal in opdracht voor Samsung ontworpen. In dit prachtige en ruime TV-meubel smelten design en technologie samen. Door innovaties toe te passen als een met stof bespannen klep en een speciale bodemplaat, is het mogelijk om de bijpassende audioapparatuur compleet weg te werken in het meubel, zonder hierbij concessies te doen op het gebied van de geluidskwaliteit. Dankzij de modulaire opbouw kunt u het voor u perfecte Cocoon TV-meubel bovendien helemaal naar wens samenstellen en daar bovenop heeft u keuze uit 2.000 beschikbare kleuren.

Scala meubelen

Spectral Scala is een lowboard tv-meubel wat u geheel naar eigen inzicht in kunt richten, er zijn namelijk 24 verschillende varianten van dit stijlvolle meubel verkrijgbaar. Open kasten, gesloten kasten, aluminium voetjes of zwevend, de keuze is enorm. Het lowboard meubel laat zich daarnaast perfect combineren met hangende kastelementen en ook aan een dock voor uw smartphone of tablet is gedacht.

Een avondje ontspannen dankzij Spectral

Dit design meubelmerk speelt in op de behoefte aan extreem functionele design TV-meubels. Aan alles is gedacht, muziek luisteren, een spelletje spelen of ontspannen een film kijken, met deze meubelen ervaart u het, zonder een ontsierende wirwar aan kabels en storend aanwezige audio elementen. De ontwerpen zijn helemaal van deze tijd en ontworpen met het oog op kwaliteit en perfectie. Het beste entertainment wordt gecombineerd met mooi wonen. U bent welkom om het te komen ervaren in onze showroom in Putten.

Showroom Harderwijk

Een verlengstuk van onze eigen showroom in Putten is de Spectral showroom in Harderwijk. Dit betreft de importeur voor Nederland, waar u een afspraak kunt maken voor een showroom bezoek. Daar worden altijd de nieuwste modellen, kleuren en uitvoeringen gepresenteerd. De verkoop en levering gaat echter altijd via een dealer, zoals Hoogebeen Interieur in Putten.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN