Spectral Ameno

De Ameno tv-meubel van Spectral is volledig greeploos. Het zwevende tv-meubel is minimalistisch in design en kan naadloos in ieder interieur geïntegreerd worden, en dit kan echt naar eigen inzicht. De Spectral Ameno kan namelijk volledig op maat gemaakt worden. Zo verdient dit meubel zijn eigen plek in uw interieur. Er zijn zelfs nog extra opties toe te voegen aan deze prachtige meubels.

Toevoegingen aan Spectral

Er zijn verschillende toevoegingen mogelijk om de Spectral Ameno verder uit te breiden en het meubel nóg persoonlijker te maken. Zo is het mogelijk om verlichting, een oplaadstation en een soundbar toe te voegen.

LED verlichting

Voor de verlichting is gekozen voor LED. Deze smart light LED verlichting maakt het mogelijk een mooie achtergrondverlichting toe te voegen, waardoor het kijken van tv een geheel andere ervaring wordt. Deze worden bevestigd op speciale wandplaten zodat deze altijd strategisch gepositioneerd kunnen worden. De lichten worden bevestigd aan de boven-, zij- en onderkant van het meubel.

Opladen op draadloze wijze

Aangezien iedereen tegenwoordig afhankelijk is van zijn of haar smartphone, is het handig dat deze ten alle tijden opgeladen is. Zo maakt de Spectral Ameno het mogelijk om op intelligente wijze draadloos op te laden met de smart charge optie. Dit betreft een topplaat, welke geheel verwerkt is in het meubel.

Tv-meubel met soundbar

Uiteraard is het ook mogelijk om een soundbar aan het meubel toe te voegen. Hierbij wordt de gehele bekabeling weggewerkt, zodat deze totaal onzichtbaar is. Op deze manier blijft de minimalistische uitstraling van de Spectral Ameno geheel bewaard. Het is vaak zelfs haalbaar om de subwoofer in het meubel te verbergen. De hoogwaardige audio is hierbij afkomstig van Sonos.

Spectral Ameno bij Hoogebeen Interieur

De Spectral Ameno is, zoals alle andere meubels van Spectral, beschikbaar bij Hoogebeen Interieur in Putten. Kom eens langs in onze showroom voor alle meubels of neem contact op met een van onze meubelspecialisten voor al uw vragen.