Kwaliteitsgeluid met Sonos Sound Systems

Auteur:
Gepubliceerd: 8 juni 2022

Haal kwaliteitsgeluid in huis met de Sonos Sound Systems! Door een audio-installatie van Sonos te installeren, kunt u elke gewenste ruimte in huis vullen met muziek van topkwaliteit. Al jarenlang staat Sonos aan de top van de audiomarkt met hun elegante en strakke speakers die door hun gebruiksvriendelijkheid eenvoudig door iedereen te gebruiken zijn. En het mooiste is dat ze door hun iconische design in ieder interieur passen!

Voordelen van een Sonos Sound Systems

De plotselinge populariteit van Sonos Sound Systems is mede te danken aan de vele voordelen die de geluidsinstallaties met zich meebrengen. Waar er in 2012 slechts 12 miljoen soundbars verkocht werden per jaar, was dat in 2019 al gestegen naar 36 miljoen. Van alle leveranciers van soundbars is Sonos Sound Systems dan ook de absolute marktleider. Hieronder leggen wij u graag uit waar Sonos zijn groei aan te danken heeft en waarom de geluidsinstallaties van Sonos ook bij u thuis een waardevolle toevoeging kunnen zijn.

Gebruiksvriendelijk

De speakers van Sonos Sound Systems zijn heel erg gebruiksvriendelijk! Zo zijn ze eenvoudig te installeren aangezien het slechts één speaker betreft in plaats van meerdere. Want waar eerst gerotzooid werd om geluid te verdelen door de hele kamer door middel van meerdere speakers, heeft u aan één soundbar van Sonos voldoende om een perfecte geluidsbeleving in de hele kamer te bewerkstelligen. Daarnaast zijn de speakers van Sonos gemakkelijk te bedienen met de app van Sonos of de bijgeleverde afstandsbediening.

Geluidskwaliteit

Daar waar Sonos Sound Systems écht om bekend staat, is de zeer hoge geluidskwaliteit die de speakers produceren. Dankzij de elliptische full range-subwoofers, passieve radiatoren en de tweeter geeft Sonos een nieuwe dimensie aan muziek in uw woning. Daarnaast is het mogelijk om muziek te streamen op de Sonos Sound Systems vanaf een breed scala aan streamingsdiensten.

Eindeloze uitbreiding

Bij de systemen van Sonos is het mogelijk om het aantal speakers in uw woning eindeloos uit te breiden. Dit, mede dankzij het brede aanbod aan speakers. Zo hebben ze verschillende soorten soundbars, subwoofers en speakers, maar ook draadloze speakers die gemakkelijk mee kunnen in de tuin of op vakantie. Deze speakers kunnen allemaal weer met elkaar verbonden worden voor een nog betere combinatie van geluid.

Passend bij elk interieur

De speakers van Sonos zijn passend in elk interieur dankzij het iconische en strakke design. Zo zijn alle speakers standaard te verkrijgen in zwart of wit, waarbij enkele speakers ook nog te verkrijgen zijn in andere kleuren.

Sonos Sounds Systems bij Hoogebeen Interieur

Bekijk onze website voor ons complete aanbod van Sonos Sound Systems bij Hoogebeen Interieur of neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Sonos Move white
Nieuw bij Hoogebeen