Coesel

Coesel Collections gevestigd in het Nederlandse Uitgeest is een mooi innovatief Dutch Design meubelmerk. Met meer dan 70 jaar ervaring in de meubelbranche, hebben zij een prachtig uitgebreide kasten collectie in de markt gezet. De meeste collecties zijn modulair, waardoor er zeer veel mogelijkheden omtrent maatvoering zijn. De kasten worden gemaakt van MDF en gespoten in een lakkleur naar keuze. Het bovenblad van de kasten kan worden afgewerkt in een MDF lak topblad, en glazen topblad in kleur naar keuze. 


Verschillende Coesel kasten collecties

De meest bekende Coesel kasten collecties zijn de: Cobra collectie, Prisma collectie, Capri collectie, Capri Riva collectie, Prestige collectie, Home collection, Castor collectie, Piton collectie, Cobra Jubileum en Cobra High Cabinets. Al deze collecties hebben hun eigen details in opbouw, dikte en afmetingen. Daarbij hebben alle collecties een strakke tijdloze vormgeving met hoogwaardige afwerking.

Mogelijkheden Coesel kasten

De modulaire kasten kunnen op verschillende manieren worden opgebouwd. Hangend aan de wand, op aluminium plint in kleur naar keuze, op stelvoetjes ‘zwevend’ boven de grond, of op twee type onderstellen in twee verschillende hoogtes. Daarnaast zijn er zeer veel mooie lakkleuren beschikbaar, zoals in mat lak, ultra mat lak of hoogglans lak. Bijzonder binnen de Coesel collectie zijn een aantal exclusieve kleuren als Carbon of Brons. De deuren en laden zijn in principe altijd greeploos uitgevoerd. De Prisma kasten collectie is bijvoorbeeld in verstek uitgevoerd, waardoor het een prachtig strak minimalistische look krijgt.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Coesel kasten.
U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN