KFF

Wie KFF zegt, zegt kwaliteit! Hoogwaardige afwerking, duurzame materialen gecombineerd met een geraffineerd design. Typerend voor KFF is onderscheidend en modern design van hoge kwaliteit. Het designmerk is sterk op de Duitse markt maar exporteert inmiddels naar meer dan dertig landen wereldwijd. De collectie bestaat uit een combinatie van eigen designs en samenwerkingen met internationale ontwerpers en ontwerpstudio’s. Beleef de collectie zelf in de showroom van Hoogebeen Interieur.


KFF Design meubelen

Het Duitse KFF is in 1984 opgericht door Karl Friedrich Förster en streeft ernaar om design, comfort en kwaliteit te allen tijde te waarborgen. De productie van de design meubelen vindt hierdoor dan ook altijd in Duitsland plaats. De kwaliteit is goed te zien en te voelen in het comfort, de materialen en het vakmanschap waarmee de meubelen zijn gefabriceerd. De collectie bestaat voornamelijk uit massief houten tafels, eetkamerstoelen en benches. Er is altijd een royale keuze uit materialen, kleuren en afwerkingen om alles zo uniek mogelijk op uw wensen af te kunnen stemmen. U kunt kiezen uit vele stofsoorten, maar ook werken ze met het fijnste aniline leder of juist met het ruigere tuigleder. 

KFF Arva eethoekKFF Arva fauteuil sfeerKFF Arva Barstool

Meerdere modellen hebben overigens prijzen gewonnen. Bekroonde en genomineerde modellen zijn zijn onder andere de eetkamerstoelen “Texas” en “Arva”. Zeer elegant, met goed zitcomfort en luxe uitstraling.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie KFF Design meubelen. Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuze.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN