KFF Arva

Arva is een van de bekendste collecties van het Duitse meubel designmerk KKF. Deze collectie bestaat uit comfortabele zitmeubels in diverse uitvoeringen, zoals de Arva eetkamerstoel, de armstoel, de eetkamerbank, de fauteuil en de barkruk. KFF combineert zoals altijd uitmuntend design met duurzame materialen en uitstekend comfort. De ontwerpen van KFF vallen daardoor regelmatig in de prijzen, waarop de Arva collectie geen uitzondering is.

Duits design

De naam KFF is afgeleid van Karl Friedrich Förster, die het designmerk in 1984 heeft opgericht. Sinds die tijd worden de meubels in eigen beheer geproduceerd in een fabriek in Duitsland. Hierdoor kan het merk op ieder moment de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. De meubels worden bovendien ontworpen in samenwerking met internationale topontwerpers en designstudio’s en dat werpt zijn vruchten af. Zo ontving de KFF Arva Loungestoel in 2018 nog de German Design Award voor ‘meest comfortabele fauteuil’.

Variëren met materialen en kleuren

Voor de Arva collectie wordt door KFF uitsluitend gebruikgemaakt van de beste materialen. Denk hierbij aan robuust eikenhout, hoogwaardig metaal, de mooiste stoffen en fijn leder. De collectie biedt u bovendien de mogelijkheid om een zitmeubel samen te stellen dat volledig aan uw wensen voldoet. Zo heeft u vrijheid om de zithoogte en zitdiepte van het meubel te bepalen en kunt u zelf het materiaal van de bekleding en de kleur van de bekleding uitkiezen. Een aantal van de Arva stoelen zijn bovendien leverbaar met verschillende onderstellen, waarbij u bijvoorbeeld de keuze heeft uit een sledeframe of een frame met vier poten. Daarnaast heeft u soms de keuze uit een lage- of hoge rugleuning en behoort een comfortabele hoofdsteun ook tot de mogelijkheden.

KFF Arva bij Hoogebeen Interieur

U kunt bij Hoogebeen Interieur terecht voor de volledige Arva collectie van KFF. Op deze pagina kunt u alvast rustig de verschillende modellen uit deze collectie bekijken en zien wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom om een aantal voorbeelden te komen bekijken en om deze op uw gemak uit te proberen. Daarnaast kunnen onze interieuradviseurs u de verschillende kleur- en materiaalstalen laten zien en is het mogelijk om te profiteren van gratis en vrijblijvend interieuradvies.

Bekijk hier onze gehele collectie van KFF