Evidence

Evidence Living by Leolux. Evidence is een prachtig Nederlands design meubelmerk voor mensen die weten wat ze willen. De producten komen uit de Leolux meubelfabriek, en hebben daarom een zeer hoog kwaliteits- en afwerkniveau. De modellen zijn tijdloos vorm gegeven en passen daarom in vrijwel ieder interieur.


Evidence collectie

De collectie van Evidence bestaat voornamelijk uit zitmeubelen en tafels. Alle modellen zijn ontworpen en ontwikkeld door ervaren Leolux experts. De banken, fauteuils en hoekbanken hebben een uitstekend zitcomfort, en zijn in veel verschillende maten leverbaar. Wat betreft de stoffering zijn er ook tal van mogelijkheden, zodat een ieder het meubel kan samenstellen wat past in het nieuwe of bestaande interieur.

Materialen Evidence collectie

Voor stoffering van de zitmeubelen zijn de mooiste materialen geselecteerd. Prachtige stoffen uit de Leolux en De Ploeg collectie, of het unieke comfortabele gevoel van Alcantara. Voor het leder zijn alle Wapiti lederkleuren mogelijk, met uitbreiding van het 1012 leder van Ohmann. Wapiti is een gepigmenteerd kwaliteitsleder met een zeer praktische toplaag. Dit materiaal is leverbaar in veel mooie kleuren, en door z’n soepelheid stoffeert dit leder ook zeer fraai. Met al deze opties zijn er voldoende mogelijkheden om het meubel naar wens uit te voeren zodat het past in uw interieur.

evidence-materialen-wapiti-2evidence-materialen-de-ploeg-alcantara

Comfortabel en compact zitten

Bijna alle zitmeubelen hebben mogelijkheden om aanpassingen te doen in de zitdiepte, zithoogte en rughoogte. Zo kiest u met een Evidence meubel een persoonlijk zitcomfort geheel naar uw wensen.

Evidence by Leolux

Bij Hoogebeen Interieur in Putten vindt u een uitgebreide presentatie van de Evidence collectie.
U bent van harte welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken en alle modellen te bewonderen.

Heeft u vragen omtrent deze collectie dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0341-353292.
Eén van onze deskundige adviseurs zal u dan tekst en uitleg geven. Uiteraard mag dit ook per e-mail via info@hoogebeen.nl

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN