Tonon

Tonon is een van de bekendste internationale designlabels in de wereld op het gebied van stoelen en tafels. Het merk levert al jaren een betrouwbare kwaliteit en staat synoniem voor design en 'made in Italy.' De oorsprong van het bedrijf gaat terug naar 1926. In die jaren werd het creatieve vakmanschap zorgvuldig opgebouwd. Vervolgens kwam de industrialisatie van de jaren 50 met een duidelijke toename in de productiecapaciteit van Tonon.

Tonon, een grootheid in unieke designmeubilair

Tot op de dag van vandaag toont het merk het plezier van het 'bedenken en het maken’. Heden ten dage baseren ze zich op diepgaand onderzoek naar het gebruik van nieuwe materialen en nieuwe technologieën. Allemaal met een vakmanschap die zorgt voor een collectie prachtige eetkamerstoelen die heerlijk ontspannen en goed zitten.


Tonon, ‘made in Italy’

Er wordt gewerkt met vooraanstaande Europese ontwerpers en gebruik gemaakt van de nieuwste materialen en technologieën. Tonon is vernieuwend, creatief en praktisch tegelijk. Met trots draagt het de label ‘Made in Italy’. Als liefhebber van designmeubilair kunt u Tonon niet negeren.

Tonon ItaliaTonon stoelenTonon-Up-Chair

Tonon design

Tonon producten hebben de eigenschap dat ze het interieur in huis verbeteren. De stoelen en tafels zijn soms trendy, soms klassiek en nooit gewoon. Altijd worden ze gekenmerkt door een eigentijds idee of door een zelfontwikkelde technologie. De producten zijn bedacht en bestemd voor de internationale markt. De meubels passen in ieder interieur en hebben de eigenschap redelijk betaalbaar te zijn. Zoals de Pit tafel. Zo haal je unieke designproducten in huis die te zien waren op de internationale meubilairbeurzen van Milaan, Keulen, Londen, Stockholm, Moskou en Dubai. De stoelen zijn altijd beschikbaar in diverse combinaties van afwerking, kleur en stof. Kenmerkend aan deze stoelen van Tonon is de heerlijk zachte zitting. Een extra kussen is niet nodig, deze stoelen hebben al comfort genoeg. En dat voor een zeer acceptabele prijs. Keuze genoeg!

Meest bekende ontwerpen

Tonon heeft een aantal prachtige stoelen op de markt gebracht. Vooral de Concept stoel gooit hoge ogen bij het Nederlandse publiek. Deze stoel van Martin Ballendat heeft een houten onderstel. Hierbij kun je kiezen uit walnoot of eiken; beide zijn erg mooi. De zitting is gemaakt van foam waardoor je heerlijk zacht zit. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, al is de witte zitting onze favoriet. Ook de Structure stoel en de Up bureaustoel zijn aanraders. De Tonon Nine-Eighteen collectie laat je kennismaken met een stel fraaie stoelen die een absolute aanwinst vormen voor jouw interieur. Tonon werkt samen met diverse internationaal gerenommeerde ontwerpers, zoals Emilio Nanni, Annette Lang en David Fox. Samen met meer dan twintig andere designers ontwerpen zij de mooiste stoelen en tafels. Relatief nieuwe modellen zijn de Step stoel, de Jonathan stoel en de Up stoel.

U bent van harte welkom.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN