Bannink

Bannink (sinds 1906) staat voor vakmanschap en traditie en is tegelijkertijd vooruitstrevend en innovatief. Klassieke eiken meubels tot in de perfectie afgewerkt dankzij knowhow en ambachtelijke vakmensen. Voor u betekent dit, dat u een ruime keuze heeft in ambachtelijk vervaardigde houten meubelen die geschikt zijn voor een klassieke of moderne woninginrichting. De meubels zijn vervaardigd uit massief Europees eiken en verkrijgbaar in verschillende kleuren of afwerkingen.


BANNINK meubelen met een eigentijds karakter

Bannink vervaardigt uiteenlopende collecties houten meubelen. Allemaal in eigen huis. Van traditioneel klassiek tot modern design, met als gemene deler comfort en vakmanschap.

Bannink Bary tv dressoirKLassiek eiken eethoekBannink meubelen borculo

De collectie van Bannink meubelen bestaat uit: kasten, dressoirs & tv-dressoirs, eettafels, salontafels, bijzettafels, wandtafels en eetkamerstoelen. Bekende Bannink meubels zijn: Toorop, Bary, Van Gogh, Durante, Breughel, Monet, Rubens, Bartok en Steenbergen.

Klassieke Bannink stoelen

Comfortabel zitten is een voorwaarde om ontspannen te eten of werken aan tafel. Mooie houten Bannink stoelen in een klassieke stijl, gecombineerd met prachtige bekleding stoffen maken deze eetkamerstoelen geschikt voor verschillende interieurs. Uitstekend zitcomfort met de gestoffeerde zittingen. Een modern gekleurde streepstof geeft de klassieke Bannink stoelen een moderner uiterlijk, terwijl het gebruik van webbing er voor zorgt dat de stoelen goed passen binnen een landelijk interieur. Er zijn vele houtkleuren mogelijk.

Klassieke eetkamertafels van Bannink meubelen

Tafels om gezellig aan te eten of lekker lang na te tafelen in grote en kleine formaten of bijvoorbeeld met uitschuifblad te vergroten. Bannink biedt een goede keuze eetkamer tafels die met een klapblad of hangoor blad groter zijn te maken. Ook klassieke tafels met aanschuifblad of inlegblad zijn leverbaar. Daarnaast heeft Bannink in hun klassieke meubel collectie ook bijpassende salontafels, hoektafels en bijzettafels. Gekozen binnen één collectie voor een duidelijk karakter van uw woning, of juist gecombineerd uit meerdere collecties voor een speels en gezellig uiterlijk. En altijd van uitstekende kwaliteit. De massief houten eettafels zijn zonder uitzondering bedoeld voor jarenlang gebruik. Kom uzelf overtuigen in onze woonwinkel, waar wij u graag meer informatie geven. Bannink meubelen hebben een hoge kwaliteit en uitstraling.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Bannink meubelen.
U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN