Pastoe

Pastoe meubelen - Dutch design

Het Nederlandse merk Pastoe ontwerpt en produceert vooruitstrevende en eigentijdse meubels van kwaliteit. De meubelen worden op traditionele en ambachtelijke wijze gecreëerd. Het ontwerpen en produceren van deze verrassende en unieke designmeubelen doen ze bij Pastoe al meer dan 100 jaar in hun fabriek in Utrecht. De meubelen van Pastoe staan voor ambacht, kwaliteit, eenvoud en tijdloosheid! Bij Hoogebeen Interieur staat een uitgebreide collectie van dit meubelmerk. Wij heten u van harte welkom in onze showroom!


De collectie bestaat voornamelijk uit modulaire kastsystemen, waarmee wandkasten, dressoirs, sideboards, wandsystemen en tv-meubels kunnen worden opgebouwd. Daarbij wordt er veel aandacht besteed aan continue innovatie in ontwerp, productie, materialen en in kleuren. Dit is terug te zien in het eindresultaat.

De meubels zijn goed te combineren met andere stijlen en merken door hun kleuren  en vormgeving. Samen met een verkoopadviseur kunt u de indeling en het design van de kast, middels de Pastoe configurator, dat bij u past samenstellen. Uw kast wordt dan uitgewerkt in 3D.

Pastoe Vision hangend tv dressoirPastoe Vision tv dressoir hangendPastoe Vision kast elementen

Producten van Pastoe

Pastoe Vision
Vision is een ontwerp van de designers Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac. Het Vision systeem heeft een oneindige reeks variaties en kent wel meer dan 100 elementen om uit te kiezen. Verschillende gesloten en open rompen, planken, lades, deuren en kleppen, welke gekoppeld, gestapeld of vrijstaand kunnen worden. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden. 

Kenmerkend aan het design van de romp is de afgeschuinde voorzijde, waar het deurtje of de lade prachtig in valt. De fronten sluiten door middel van een druksysteem

Pastoe Landscape
Het landscape systeem kent een grote variëteit in functies, maten en kleuren. Kenmerkend voor de kast zijn de gestapelde rompen met open en dichte vakken tussen doorlopende bladen. Hierdoor heeft de kast een vlakke bovenkant. Het aantal lagen dat de kast heeft is dan ook helemaal aan u, tot maximaal zes lagen hoog. U creëert met de verschillende maten, kleuren en houtsoorten en indrukwekkend mooi landschap. 

Pastoe Track 
Track, een open wandsysteem die naar eigen wens samengesteld kan worden, ontworpen door Joost van de Vecht. De track is een flexibel wandsysteem, dat bestaat uit een combinatie van planken, kast en display.

Naast deze drie bovengenoemde producten heeft Pastoe nog meerdere producten in zijn collectie, zoals: L-Maze, L-serie, Frame, Pure, Noon, Vision cabinets, A’dammer, Wire stoelen en fauteuils, Plato, FM03 en Desk.

Pastoe Landscape dressoir

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN