Van Rossum

Van Rossum staat voor design meubelen met een pure en tijdloze uitstraling. Op een grotendeels nog ambachtelijke wijze ontwerpt en vervaardigd het design merk van Rossum met veel enthousiasme en met passie voor vormgeving en hout een eigentijdse en prachtige collectie tafels, kasten en stoelen. 

Van Rossum meubelen

De van Rossum meubelen kenmerken zich door hun verscheidenheid, discrete luxe en intieme charme. De design meubels van Van Rossum worden vervaardigd uit volledig massief Frans eikenhout waardoor van Rossum meubelen in ieder interieur tot hun recht komen.


Hoogstaande kwaliteitsmeubelen

Van Rossum staat voor kwalitatief hoogstaande meubelen. Van Rossum heeft het complete productieproces in handen waardoor zij deze kwaliteit te allen tijde kunnen garanderen. Het Frans eikenhout wordt op een milieuvriendelijke wijze en met veel zorg en aandacht verwerkt tot unieke meubelstukken. Voordat het aangekochte eikenhout richting Nederland gaat, ligt het eerst minimaal een jaar ongezaagd bij de zagerij te rusten. Eenmaal bij de van Rossum fabriek aangekomen wordt het gezaagde en gedroogde eikenhout eerst nagedroogd in speciale klimaatkamers.

Kops houten tafel specialist

In de van Rossum collectie vindt u tafels en dressoirs met kops houten bladen. De tafelbladen bijvoorbeeld zijn zes centimeter dik en samengesteld uit vierkanten van zeven bij zeven centimeter. Het toepassen van traditioneel vakmanschap en het respecteren van de natuurlijke krachten van het hout zorgen ervoor dat van Rossum deze bijzondere meubelen kan maken. Dankzij de jarenlange ervaring beheersen zij deze ‘Kunst’ en kunnen zij met trots zeggen dat ze hier uniek in zijn.

Maatwerkspecialist Van Rossum meubelen

De collectie bestaat uit verschillende standaardmodellen, op basis waarvan individueel maatwerk mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld een tafel of kast met specifieke afmetingen of in een bepaalde kleur? Van Rossum komt u graag tegemoet. Maatwerk geeft een extra dimensie aan het toch al unieke karakter van deze meubelen. Geen eikenboom is immers hetzelfde en dit ziet u terug in de kleur en structuur van het hout. Samen met deze natuurlijk bepaalde tekening van nerven en noesten zorgt het handwerk ervoor dat er geen twee identieke meubelen de fabriek verlaten.

 

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN