Rolf Benz fauteuil

Een fauteuil van Rolf Benz is niet enkel een kwalitatief en comfortabel zitmeubel, maar functioneert als een waar pronkstuk binnen uw interieur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat verschillende fauteuils van Rolf Benz zijn genomineerd voor design awards. Binnen de collectie van Rolf Benz vindt u functionele fauteuils voor ieder interieur. U kiest bovendien helemaal zelf hoe uw nieuwe zitmeubel afgewerkt wordt.

De keuze voor een fauteuil van Rolf Benz

Kiest u voor Rolf Benz, dan kiest u voor Duits vakmanschap. Iedere fauteuil binnen de collectie van Rolf Benz is subliem afgewerkt en bovendien uiterst functioneel. Neem bijvoorbeeld de Rolf Benz 3100 met traploos verstelbare rugleuning. U hoeft enkel uw lichaamsgewicht te verplaatsen om deze fauteuil te veranderen in een zeer comfortabele ligstoel. Of de eigenzinnige Rolf Benz 684, welke op een speciale draaiende voet is gemonteerd voor extra bewegingsvrijheid. De fauteuils van Rolf Benz zijn niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar kunnen bijvoorbeeld ook als luxe en zeer comfortabele eyecatcher binnen uw kantoor dienen.

Een Rolf Benz Fauteuil laten stofferen naar uw wensen

Iedere fauteuil van het merk Rolf Benz kunt u geheel naar eigen wens laten bekleden met stof of leder. U heeft de keuze uit ongeveer 230 stoffen en 80 soorten leder. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe fauteuil altijd perfect aansluiting kan vinden bij de rest van uw interieur. Iedere soort bekleding is uitvoerig getest, wat betekent dat u kunt vertrouwen op een bewezen kwaliteit. U kiest de bekleding uit op basis van uw smaak, het beoogde gebruik van het zitmeubel en de omgeving waarin de fauteuil gebruikt gaat worden. Zo heeft u bijvoorbeeld te maken met de lichtechtheid en schuurbestendigheid van een stof. De interieurspecialisten van Hoogebeen Interieur kunnen u hier over adviseren.

Uw nieuwe fauteuil van Hoogebeen Interieur

Hoogebeen Interieur in Putten is officieel dealer van Rolf Benz. Dit betekent dat u in onze showroom uitgebreid proef kunt komen zitten op verschillende fauteuils uit de collectie van Rolf Benz. Daarnaast hebben we een uitgebreide verzameling stalen beschikbaar van de verschillende mogelijkheden op het gebied van bekleding met leder of stof. Aan de hand van uw wensen en uw huidige interieur kunnen onze interieurexperts u uitstekend adviseren. Neem bijvoorbeeld een aantal foto’s mee van uw huidige interieur en ontvang gratis en vrijblijvend persoonlijk stijladvies.

Bekijk hier onze gehele collectie van Rolf Benz