Baan meubelen

Baan meubelen

Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct. Al drie generaties ervaring in het ontwerpen en maken van kwalitatieve tijdloze zitmeubelen op maat en voor iedere doelgroep! Als een van de weinige meubelbedrijven in Nederland dat de volledige productie in eigen hand heeft, creëert en levert BAAN een unieke diversiteit aan op maat gemaakte zitmeubelen voor zowel consumenten als bedrijven.


Geschiedenis

Met meer dan 85 jaar aan vakmanschap, presenteert BAAN zich als een oer-Hollands familiebedrijf met een unieke en stijlvolle aanpak! Als een van de weinige meubelbedrijven in Nederland met volledige controle over de eigen productie, biedt BAAN een exclusieve variatie aan op maat gemaakte zitmeubelen voor zowel consumenten als bedrijven.

Productie

Ontworpen om van te genieten! Deze prachtige gedachte vormt de kern van de visie van BAAN. BAAN streeft ernaar een sfeer te creëren die je kunt koesteren en beleven. De vaardigheden van onze getalenteerde ambachtslieden resulteren in functionele kwaliteit, duurzaamheid, originaliteit en schoonheid in al onze ontwerpen.

Onze meubelen worden met een specifiek doel vervaardigd: het verhogen van uw levenskwaliteit en het bieden van dagelijkse ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort, gedurende vele jaren. Deze toewijding aan uitmuntendheid is diepgeworteld in de hele organisatie. Op maat gemaakt, puur vakmanschap. Dat is waar BAAN voor staat. We nodigen je uit om te genieten van de unieke beleving die onze meubelen bieden, want bij BAAN is elk stuk doordrenkt met passie en zorg.

Collectie

Het assortiment van Baan Meubelen omvat een gevarieerde selectie van meubelstukken, waaronder: banken, hoekbanken, chaise longue, fauteuils, kussens, hockers, dinerstoelen, barstoelen en bijzettafels.

Dit brede assortiment weerspiegelt de veelzijdigheid van Baan Meubelen en biedt mogelijkheden voor verschillende smaken en behoeften bij het inrichten van diverse ruimtes in huis.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN