Leolux

Het Nederlandse meubelbedrijf Leolux is al sinds 1934 een belangrijk onderdeel van de Nederlandse en internationale meubelmarkt. Inmiddels staat dit hoogwaardige meubelmerk bekend om de bijzondere combinatie die zij leggen tussen ultiem comfort en elegant design. Daarnaast zijn alle meubelstukken ook nog volledig naar eigen wens aan te passen. U kunt alle meubelstukken van Leolux personaliseren door te kiezen uit een breed aanbod met verschillende kleuren, texturen en formaten. Leolux blijft tot op de dag van vandaag investeren in kennis en innovatie, zodat zij altijd het best mogelijke product voor u kunnen realiseren. Bij Hoogebeen Interieur beschikken wij over stoelen, fauteuils, banken, eetkamerstoelen, salontafels en sofa’s van die mooie merk. Onze professionele adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de meubels dit volledig aansluiten bij uw smaak en interieur.


Comfortabele meubelstukken

De meubelstukken van Leolux zijn allemaal volledig naar eigen wens aan te passen, om u zo ultiem zitcomfort te kunnen garanderen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende formaten, zoals hoogtes of breedtes. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een breed assortiment met stoffen en soorten leer. Met behulp van deze persoonlijke aanpassingen zorgt u er voor dat het meubelstuk niet alleen aansluit op uw persoonlijke smaak, maar ook bij uw wensen wat betreft uw zitcomfort. De adviseurs van Hoogebeen Interieur helpen u graag bij kiezen uit het brede aanbod met mogelijkheden en het samenstellen van uw ideale Leolux meubelstuk.

Grensverleggende ontwerpen

Leolux investeert een hoop in kennis en innovatie, waardoor het niet vreemd is dat de innovatieve meubelstukken regelmatig worden erkend door middel van prestigieuze prijzen. Een groot deel van de prijswinnende meubelstukken met grensverleggende ontwerpen zijn verkrijgbaar bij Hoogebeen Interieur. Denk bijvoorbeeld aan de Guadalupe bank, de Caruzzo relaxfauteuil of de Spring eetkamerstoelen. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van een keuze uit het brede aanbod van mogelijkheden.

Leolux bij Hoogebeen Interieur

De showroom van Hoogebeen Interieur is gevuld met een breed en variërend assortiment van het meubelmerk Leolux. Op onze website kunt u op eenvoudig wijze het beschikbare aanbod bekijken. Zodra u een meubelstuk op onze website heeft gezien waar u interesse in heeft, bent u van harte welkom om dit meubelstuk uit te proberen in onze showroom. Onze specialisten helpen u graag met het samenstellen de juiste meubelstukken voor uw persoonlijke interieur.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN