Leolux

Hoogebeen Interieur is een Leolux Select Store!

De showroom van Hoogebeen Interieur is gevuld met een breed en variërend assortiment van het design meubelmerk. Wij zijn inmiddels de Leolux Select Store van Gelderland en midden Nederland met een ruimere collectie dan de Leolux dealer. Daarnaast presenteren wij altijd de nieuwste modellen en is onze Leolux kennis ook bovengemiddeld aanwezig door veel actuele product trainingen en presentaties. Op onze website kunt u op eenvoudige wijze het beschikbare aanbod bekijken. Zodra u een meubelstuk op onze website heeft gezien waar u interesse in heeft, bent u van harte welkom om dit meubelstuk uit te proberen in onze showroom. Onze specialisten helpen u graag met het samenstellen de juiste meubelstukken voor uw persoonlijke interieur. Bij Hoogebeen Interieur beschikken wij over banken, stoelen, fauteuils, eetkamerstoelen, salontafels en sofa's van dit mooie merk. Onze professionele interieuradviseurs helpen u graag met het samenstellen van de meubels die volledig aansluiten bij uw smaak en interieur.


Historie

Het Nederlandse meubelbedrijf Leolux is al sinds 1934 een belangrijk onderdeel van de Nederlandse en internationale meubelmarkt. Inmiddels staat dit hoogwaardige meubelmerk bekend om de bijzondere combinatie die zij leggen tussen elegant design en ultiem comfort. Alle meubelstukken zijn daarnaast ook nog volledig naar eigen wens aan te passen. U kunt alle meubelstukken personaliseren door te kiezen uit een breed aanbod met verschillende formaten, texturen en kleuren. Tot op de dag van vandaag investeert het meubelmerk in kennis en innovatie, zodat zij altijd het best mogelijke product voor u kunnen realiseren.

Comfortabele meubelstukken

De meubelstukken van Leolux zijn allemaal volledig naar eigen wens aan te passen, om u zo ultiem zitcomfort te kunnen garanderen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende formaten, zoals hoogtes of breedtes. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een breed assortiment met stoffen en soorten leer. Met behulp van deze persoonlijke aanpassingen zorgt u er voor dat het meubelstuk niet alleen aansluit op uw persoonlijke smaak, maar ook bij uw wensen wat betreft uw zitcomfort. De adviseurs van Hoogebeen Interieur helpen u graag bij kiezen uit het brede aanbod met mogelijkheden en het samenstellen van uw ideale meubelstuk.

Grensverleggende ontwerpen

Leolux investeert een hoop in kennis en innovatie, waardoor het niet vreemd is dat de innovatieve meubelstukken regelmatig worden erkend door middel van prestigieuze prijzen. Een groot deel van de prijswinnende meubelstukken met grensverleggende ontwerpen zijn verkrijgbaar bij Hoogebeen Interieur. Denk bijvoorbeeld aan de Guadalupe bank, de Caruzzo relaxfauteuil of de Spring eetkamerstoelen. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van een keuze uit het brede aanbod van mogelijkheden.

Duurzaam ondernemen

Al sinds de jaren tachtig wordt er gewerkt aan een schonere productiewijze. De designmeubelen zijn dankzij alle maatregelen een minimale belasting voor het milieu. Door goed te letten op de wijze waarop de meubelen worden geproduceerd en het gebruik van duurzame materialen wordt de carbon footprint van Leolux steeds verder teruggedrongen. Er wordt bovendien al voor 67% in de eigen energiebehoefte voorzien door het gebruik van zonnepanelen en bodemwarmte. Het streven is om op afzienbare termijn een volledig energie-neutrale productiewijze te realiseren. Als stip op de horizon staat dan ook de “blue economy”. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de producten een leven lang mee kunnen gaan en zelfs na jaren woonplezier middels herstoffering een tweede leven kunnen krijgen.

Leolux meubelen bij Hoogebeen Interieur

Bekijk vooral de collectie aan Leolux meubelen bij Hoogebeen Interieur. We helpen u graag verder in onze showroom. Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd bij ons terecht via het contactformulier.

 

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN