Categorieën

Onze merken

Leolux

Leolux bank en stoelen | Hoogebeen Interieur

Leolux biedt een zeer diverse collectie van exclusieve en comfortabele design meubelen. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in elke moderne stijl, in de meest frisse kleuren en zijn altijd voorzien van de beste materialen. Bij Hoogebeen Interieur vindt u prachtige Leolux zitmeubelen zoals banken, fauteuils, stoelen en eetkamerstoelen, maar ook meubilair zoals eettafels en salontafels. Alle meubelen worden gemaakt op bestelling, hierdoor is het mogelijk om uw eigen invulling te geven aan het meubelstuk. Denk hierbij aan uw eigen materiaal- en kleurkeuze voor uw nieuwe bank!

Leolux bank

Een Leolux bank past in ieder modern of eigentijdse interieur! Naast het feit dat een bank erg comfortabel is en dient voor ontspanning, is het ook een echte eyecatcher in uw woonkamer. Comfort is erg belangrijk volgens de filosofie van Leolux, mede daarom is het mogelijk om vrijwel iedere bank te voorzien van diverse opties. Hierbij kunt u denken aan rugleuningen en zittingen die verstelbaar zijn, verhoogde pootjes en extra stevig of zacht schuim. Naast deze opties kun u ook zelf de kleuren en bekleding aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur. Of u de bank nou wilt voorzien van leer of stof, het is allemaal mogelijk! U kunt zelfs de kleur van de stiknaden uitkiezen.

Leolux fauteuil

Een comfortabele Leolux fauteuil mag niet ontbreken in uw moderne woonkamer. Een fauteuil heeft meerdere functies, zo biedt de fauteuil u niet alleen een heerlijk zitcomfort, maar is het tevens een kleurrijke blikvanger in uw woonkamer. Een fauteuil maakt uw zithoek helemaal af, net even die extra zitplaats wanneer er visite langskomt. Hoe u de fauteuil ook gebruikt, het is en blijft altijd een speciaal meubelstuk. Dit, dankzij zijn ultieme comfort, prachtige design en perfecte afwerking.

"Voor iedereen die niet iedereen wil zijn"

Leolux bank Edison Leolux bank Horatio

Leolux Stoelen

Bij Hoogebeen Interieur vindt u Leolux stoelen met prachtige designs en frisse kleuren. Deze design stoelen worden vaak gebruikt als eetkamerstoelen en geven uw eethoek een modern en fris uiterlijk. Deze stoelen zijn allen van erg hoge kwaliteit, er wordt slechts gebruik gemaakt van de beste materialen.

Heeft u een mooie meubel gezien op onze website? Kom het meubelstuk gerust bekijken en uitproberen in onze meubelshowroom! Heeft u vragen over een bepaald product? Dan kunt u uw vragen gemakkelijk stellen middels het bijgevoegde contactformulier. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen met 0341-353292. Wij zullen uw vragen altijd zo snel mogelijk beantwoorden!

We zien u graag in onze meubelshowroom te Putten!