Leolux sofa

Een sofa moet niet alleen perfect zitten en daarom het ultieme comfort bieden, want het meubelstuk moet er natuurlijk ook gewoon goed uitzien. Het Limburgse Leolux begrijpt dat als geen ander. In de Leolux fabriek in Venlo werken de beste meubelmakers daarom iedere dag aan ontwerpen van topdesigners uit binnen- en buitenland. De banken en sofa’s worden met veel zorg en oog voor detail in elkaar gezet, waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt. Een Leolux meubel is niet alleen een zitmeubel, het is een stukje kunst binnen uw interieur.

Een sofa van Leolux wordt op bestelling gemaakt, waardoor er veel maatwerk mogelijk is. U kiest bijvoorbeeld altijd zelf het soort bekleding en de kleur van de bekleding uit. Daarnaast zijn er vaak ook veel mogelijkheden op het gebied van pootjes, zitcomfort en verschillende aanbouwelementen. Omdat u waarschijnlijk niet dagelijks zelf een bankstel samenstelt, begrijpen wij dat u misschien behoefte heeft aan professionele ondersteuning bij het maken van de verschillende keuzes. U bent daarom van harte welkom in onze showroom. We adviseren u graag en geheel vrijblijvend.

Bekende sofa’s van Leolux

Leolux staat bekend om spraakmakende ontwerpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Leolux Arabella, een ontwerp van Stefan Heiliger. Een eigenwijze bank, die wel wat wegheeft van een stel lippen. Deze bank kan gestoffeerd worden in meerdere kleuren en de kleurencombinatie is uiteindelijk bepalend voor de ‘look’ van de Arabella.

De Leolux Oscar van designer Christian Werner heeft juist weer een elegant ontwerp met ronde vormen. Doordat deze sofa uitgebreid kan worden met een aanbouwelement, is Oscar ook geschikt voor grotere ruimtes. Kenmerkend detail, is dat de zithoogte op basis van uw voorkeuren met een aantal centimeters kan worden verhoogd of verlaagd.

Tot slot is Bellice een bank waarmee Leolux écht laat zien waar het goed in is. Dit design van Beck Design is namelijk echt helemaal naar wens samen te stellen. Keuze uit vele aanbouwelementen, kussens, armleuningen en pootjes. Daarnaast kan het comfort van verschillende kussens zelf gekozen worden en kiest u bij Bellice natuurlijk ook zelf de kleur van de stoffering en pootjes.

Leolux sofa’s bij Hoogebeen Interieur

Als specialist in designmeubelen zijn we officieel dealer van Leolux en daar zijn we best een beetje trots op. In onze showroom staan diverse zitmeubelen van Leolux, zoals relaxfauteuils, banken en sofa’s voor u opgesteld. Deze meubels kunt u natuurlijk in alle rust uitproberen, maar we vertellen u er ook graag alles over. Onze interieurspecialisten kunnen u daarnaast stalen laten zien van de diverse stoffen en kleuren en natuurlijk geven ze u ook graag vrijblijvend interieuradvies. Neem bijvoorbeeld een paar foto’s van uw interieur mee, zodat we u gelijk een aantal tips kunnen geven.

Bekijk hier onze gehele collectie van Leolux