Bert Plantagie banken

De banken van Bert Plantagie zijn stijlvolle design meubelen van Nederlandse bodem. Bij Hoogebeen Interieur kunt u terecht voor verschillende modellen van de Bert Plantagie Bank. Naast dat de design banken van Bert Plantagie erg stijlvol zijn, zijn ze ook nog eens erg comfortabel en functioneel. De banken van Bert Plantagie zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Hieronder vindt u een overzicht van de Bert Plantagie banken bij Hoogebeen Interieur. Elke Bert Plantagie bank is speciaal voor u met de handgemaakt van natuurlijke materialen. Kom bij ons langs in de showroom in Putten om de mooie Bert Plantagie banken te bekijken. Onze experts helpen u graag met passend interieur advies.

Bert Plantagie bank op maat

Alle banken van Bert Plantagie zijn volledig naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u een bank van Bert Plantagie altijd laten aansluiten op uw persoonlijke stijl en huidige interieur. Bepaal zelf de kleur, afmetingen en de stof van de bank. We hebben een aantal standaardmodellen beschikbaar, waarop u uw eigen wensen kunt baseren. Zo zijn de banken in verschillende maten verkrijgbaar, van 2 zits tot 3,5 zits. Ook zijn de banken van Bert Plantagie te bestellen in meer dan tweehonderd verschillende kleuren stof en leer. Bij Hoogebeen Interieur hebben we de Bert Plantagie Ryke, Tixer en Renio bank in ons assortiment. Daarnaast zijn bij ons ook verschillende Bert Plantagie eetkamerbanken verkrijgbaar.

Bert Plantagie banken bij Hoogebeen Interieur

Hoogebeen Interieur is een officiële dealer van de designmeubelen van Bert Plantagie. Wij hebben dan ook een uitgebreide collectie van Bert Plantagie banken voor u in onze showroom staan. Hier kunt u de banken bekijken en het zitcomfort uitproberen. Daarnaast hebben wij in onze showroom ook alle stalen van alle verschillende kleuren en leersoorten beschikbaar. Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom in Putten! Hier helpen wij u graag met uw keuze voor een nieuwe bank die past binnen uw interieur.

Bekijk de volledige Bert Plantagie collectie