Havee Meubelen

Havee Meubelen is een Nederlands familiebedrijf dat hoogwaardige zitmeubelen produceert voor ieder interieur! De vakmensen van Havee gebruiken uitsluitend de beste materialen, waardoor u zo lang mogelijk kunt genieten van deze stijlvolle designs. Alles wordt op ambachtelijke wijze gedaan: van het patroontekenen tot het montagewerk. Daarmee is Havee een van de weinige meubelfabrieken in Nederland die de verschillende onderdelen van het meubelmaken zelf uitvoert.


Over het familiebedrijf

De liefde voor interieur en ontwerpen zit in het DNA van de verschillende generaties van deze familie. Herman Velhuizen Sr. begon al in 1956 met het vervaardigen van fauteuils en voetenbankjes. Dit groeide uit tot Havee Meubelen. De naam Havee staat dan ook voor zijn initialen (HV). Inmiddels zijn er verschillende generaties werkzaam binnen dit bedrijf die allemaal met evenveel passie hun steentje bijdragen aan het creëren van de diverse design meubelen van dit merk.

De designmeubelen van Havee Meubelen

De verschillende producten van Havee Meubelen stralen puur vakmanschap uit en hebben een hoog zitcomfort. De strakke, tijdloze designs laten zich daarnaast eenvoudig plaatsen in alle soorten interieurs. Bij veel meubelen is het ook mogelijk om deze precies aan te laten passen naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen tussen diverse soorten bekleding, verschillende maten en diverse opstellingen. Er is daarmee altijd voldoende keuze om het perfecte meubelstuk te vinden voor uw interieur.

Havee Meubelen bij Hoogebeen Interieur

Hoogebeen Interieur is officieel dealer van Havee Meubelen. Bekijk de collectie online op onze website of breng een bezoek aan onze showroom. Hier vindt u een uitgebreide presentatie met onder andere diverse Havee Meubelen banken en fauteuils. Uiteraard staan onze interieuradviseurs voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel te verwelkomen in onze winkel in Putten! Mocht u eerder contact met ons willen opnemen, dan kan dit door te bellen naar 0341-353292 of vul ons online contactformulier in.

Havee Cloak Sky bank Havee Cloak Stone bankHavee Cloak Shell fauteuil laag

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN