Leolux fauteuil

Leolux staat bekend om hun fauteuils met een ranke vormgeving, welke beschikbaar zijn in diverse luxe stofferingen. De bekleding van de oogstrelende Leolux fauteuils is in een scala aan materialen, zowel in stof als leder, beschikbaar. Dankzij de moderne vormgeving kunt u de meubelstukken bovendien gemakkelijk combineren met andere meubels binnen uw huidige interieur. Of u nu op zoek bent naar een echte eyecatcher of naar een rustgevende factor voor uw zithoek, bij Leolux slaagt u gerust!

De kwaliteit van Leolux fauteuils

De fauteuils van Leolux worden stuk voor stuk in Venlo gemaakt door echte vakspecialisten. Door de productie in Nederland te houden, blijft de uitmuntende kwaliteit van de meubelstukken te allen tijde gegarandeerd. Dankzij deze werkwijze kunt u vele jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe Leolux fauteuil. De kwaliteit komt in alle aspecten van de meubelstukken naar voren; in het design, de materialen, de constructie en in het comfort.

Het succes van Leolux

Het succes van Leolux is ongenaakbaar. Binnen 80 jaar is het merk uitgegroeid tot een van de bekendste en bestverkopende designmeubelmerken van Nederland. Bovendien zijn een groot deel van buurlanden Duitsland en België inmiddels ook om. Bekende bestsellers zijn bijvoorbeeld de Leolux Scylla fauteuil en de Leolux Pallone fauteuil, welke inmiddels een pronkstuk vormen binnen veel interieurs in de Benelux.

Uw Leolux fauteuil bij Hoogebeen Interieur

In onze showroom in Putten hebben wij diverse Leolux fauteuils beschikbaar, welke u op uw gemak kunt bekijken en proberen. Doordat wij een officieel verkooppunt van Leolux zijn, kunnen wij u de best mogelijk service bieden wanneer het om de aankoop van een fauteuil van dit oer-Hollandse merk gaat. Wij laten u graag alle mogelijkheden en beschikbare materialen zien. Neemt u bovendien een foto van uw huidige interieur mee, dan kunnen wij u vrijblijvend van interieuradvies voorzien.

Bekijk hier onze gehele collectie van Leolux