Bert Plantagie eettafel

Bert Plantagie biedt u alle mogelijkheden om een perfecte eettafel samen te stellen. Alle eettafels van dit oer-Hollandse merk zijn met veel zorg ontworpen en worden ambachtelijk geproduceerd volgens de hoogst geldende standaarden. Hierbij wordt gebruikgemaakt van luxueuze, natuurlijke materialen. Bij de eettafels van Bert Plantagie heeft u een ruime keuze als het gaat om kleurstelling en maatvoering. De tafels worden altijd op bestelling geproduceerd, waardoor er vele mogelijkheden zijn op het gebied van maatwerk. Bij Bert Plantagie kunt u er dus altijd vanuit gaan dat de eettafel volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen

Uw eigen Bert Plantagie eettafel

De eerste stap naar de voor u perfecte eettafel, is de keuze voor een bepaald model. Daarna kunt u dit model volledig naar wens aanpassen. De Bert Plantagie Hook eettafel biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de hoogte, breedte en lengte aan te passen aan de ruimte waarin de tafel komt en de eisen die er aan de tafel gesteld worden. Zo past de eettafel altijd perfect bij uw gezin en uw huis. Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende varianten en ook het onderstel kan gespoten worden in een kleur van uw keuze. Wanneer u meer uitleg nodig heeft over de verschillende mogelijkheden, dan kunnen de specialisten van Hoogebeen Interieur u vrijblijvend verder helpen.

Uw Bert Plantagie eettafel van Hoogebeen Interieur

Als officieel verkooppunt van Bert Plantagie designmeubelen, vindt u bij Hoogebeen Interieur in Putten een uitgebreide collectie eettafels terug. U kunt deze op uw gemak komen bekijken in onze ruim opgezette showroom. Bovendien kunnen wij u aan de hand van voorbeelden en kleurstalen laten zien wat de diverse mogelijkheden zijn. Wilt u zeker weten dat uw keuzes goed zullen staan binnen uw huidige interieur? Dan kunt u onze medewerkers vragen om vrijblijvend interieuradvies aan de hand van een aantal foto’s van uw interieur. Tot ziens bij Hoogebeen Interieur!

Bekijk de volledige Bert Plantagie collectie