Besouw karpetten

Zodra je de wereld van Van Besouw binnenstapt, krijgen je zintuigen de vrijheid. Een inspirerende prikkelende sfeer is aanwezig; unieke materialen, bijzondere structuren, toonaangevende kleuren. Van Besouw karpetten is een succesverhaal van vooruitstrevende tapijten van ongebruikelijke materialen in mooie kleuren. Van Besouw kleden heeft een rood kloppend hart voor structuren en materialen met een feilloos zesde zintuig voor kleuren. Een succesvolle combinatie.


Van Besouw karpetten

Van Besouw is niet alleen tapijt-, karpetten- en kleden producent, maar vooral een merk waar kunstzinnig natuurlijk design voorop staat. Volgens Van Besouw moet een huis of werkplek inspireren en verrassen. Je kunt de klant niet afschepen met de zoveelste variatie op een voor de hand liggende oplossing voor de inrichting. Van Besouw streeft ernaar om verschillende materialen op een nieuwe manier toe te passen en combineert materialen en kleuren. De ontwerpen zijn recht door zee, eerlijk, basic en exclusievere materialen worden door elkaar heen gebruikt.

Besouw karpetten Van Besouw inspiratie

Bij Van Besouw vind je bijzondere tapijten, unieke structuur, bijzonder materiaalgebruik in prachtige eigentijdse kleuren, uitgesproken in originele kleuren en sterk in tijdloze basistinten. Tapijt dat je raakt en waarmee dealer en architect zich onderscheiden in de markt. Bij Van Besouw inspireren ze elkaar, zichzelf, hun omgeving en de klanten. Ze zijn goed in wat ze doen en werken veel samen met partners en klanten aan nieuwe ontwikkelingen. Ieder vanuit zijn eigen creatieve talenten. Ze creëren blikvangers voor de architect en bieden toegevoegde waarde voor de dealer.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie van de Besouw tapijt collectie.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN