Bert Plantagie tafel

Bij Bert Plantagie kunt u terecht voor een uitgebreide collectie designtafels. Van eettafel tot bartafel en van salontafel tot bijzettafel, Bert Plantagie heeft voor ieder gebruik meerdere stijlvolle en functionele tafels beschikbaar. Alle tafels worden met de hand gemaakt van luxe, natuurlijke materialen. De collectie van Bert Plantagie valt op door de vele verschillende kleurstellingen en de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van maatvoering. Doordat er op bestelling wordt geproduceerd is maatwerk altijd een optie. Zo weet u zeker dat uw nieuwe Bert Plantagie tafel helemaal aansluit bij uw wensen.

Een Bert Plantagie tafel op maat

Een Bert Plantagie tafel kiest u op basis van een bepaald model, vervolgens kan dit model op verschillende manieren worden aangepast aan uw wensen. Zo kunt u bij de prachtige keramische tafel Oval kiezen voor een verhoogd tafelblad en een onderstel in een lakkleur naar keuze. De houten eettafel Hook kan in verschillende lengtes, breedtes en hoogtes worden geproduceerd. Het decor kiest u zelf en ook het onderstel kan in een kleur naar keuze worden gespoten. Welke mogelijkheden voor maatwerk er zijn, dat verschilt van model tot model. Uw interieurspecialist van Hoogenbeen Interieur kan u uitstekend adviseren met betrekking tot de verschillende mogelijkheden.

Een Bert Plantagie tafel van Hoogebeen Interieur

Als officiële dealer van de designmeubelen van Bert Plantagie, hebben wij een uitgebreide selectie van Bert Plantagie tafels paraat staan in onze showroom in Putten. Wanneer u ons een bezoek brengt kunt u dus uitgebreid de verschillende mogelijkheden bekijken en verschillende modellen uitproberen. Daarnaast kunt u bij ons stalen bekijken van alle mogelijke materialen en kunnen wij u adviseren met betrekking tot een keuze die bij u en uw interieur past. Wilt u gratis en vrijblijvend interieuradvies? Dan adviseren wij u om een aantal foto’s van uw huidige interieur mee te brengen. Op die manier kunnen wij u verschillende mogelijkheden laten zien.

Bekijk hier onze gehele collectie van Bert Plantagie