Kluskens

Meubelen moeten mooi zijn maar ook een functie hebben. En die moeten ze jaar na jaar behouden. Daarom ontwerpt en maakt Kluskens haar meubelen zelf. Alleen de beste, natuurlijke materialen worden gebruikt. De collectie van Kluskens bestaat uit tafels, stoelen en kasten. De geheel op maat gemaakte meubelen van Kluskens worden met alleen echte materialen gemaakt. Vrijwel alle modellen worden vervaardigd uit massief eiken en massief noten. Waarbij er uit diverse kleuren in zowel olie als lak kan worden gekozen.


Kwaliteit van Kluskens meubelen

Bij Kluskens staat kwaliteit hoog in het vaandel. De medewerkers zijn echte vakmannen die hoog zijn gecertificeerd. Zij werken met de meest moderne machines en geavanceerde productiemethodes. De materialen zijn alleen het beste uit de natuur. Europees eiken, beuken, noten en kersen zijn de meest gebruikte houtsoorten. Massief hout, van duurzame kwaliteit. In combinatie met andere materialen maakt Kluskens ook gebruik van rvs en (gekleurd) glas. Het gehele productieproces vindt in de eigen fabriek plaats. Van het zagen en drogen van  het hout tot het afwerken van het eindproduct, alles gebeurt in Nederweert. Ook rvs wordt in de eigen werkplaats met vakmanschap bewerkt. Zo garandeert Kluskens de gewenste kwaliteit van al hun meubelcreaties.

Kluskens design Kluskens eettafel Kluskens Air kast

Aandacht voor de klant bij Kluskens

De uitgebreide collectie meubelen biedt al zeer veel mogelijkheden in modellen, afmetingen en kleurafwerkingen. Zit uw wens er toch niet bij, dan kan het meubel op maat gemaakt worden voor u. Want de meubelcreaties moeten wel aansluiten op uw wensen. Kluskens meubelen zijn mooi, massief, op maat en van duurzame kwaliteit. Bij Hoogebeen Interieur geven wij u graag interieur advies. Dit kan een vrijblijvend, kosteloos advies zijn over meubilair naar uw smaak en in door u gewenste afmetingen.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN