BD Design

BD Design (voorheen Ben Demmers) staat voor spraakmakende verlichting en interieurdesign. Het ambachtelijke hand- en maatwerk voor interieurverfraaiing is uniek in deze tijd. BD Design maakt diverse stijlen van modern tot klassiek. Verlichting- en interieurproducten die met veel gevoel, passie en vakmanschap worden vervaardigd. Onze ontwerpen en creaties zijn van hoge kwaliteit waarbij onze klanten al tientallen jaren wegdromen.


BD Design – masters in lighting

BD Design’s vaste-collectie is bijzonder veelzijdig: “Van een prachtige leeslamp in elke gewenste kleur, de schitterende Chandelier Florence afgehangen met A-klasse STRASS Swarovski kristal, tot de diverse wandlichten en bureaulampen en up-lighters met de laatste LED technologieen. Kortom BD Design is bijzonder veelzijdig, alles met de hand vervaardigt en exclusief zodat u altijd iets speciaals heeft.

Verlichtingsatelier – productie

Het atelier ademt een sfeer uit waardoor men zich in de Gouden eeuw waant. Er is een open vuur waar de smid weerbarstige materialen bewerkt om de mooiste vormen in de diverse producten te krijgen. Brons, messing, ijzer, koper, roestvrij-staal, goud en zilver zijn de kostbare grondstoffen die zorgen voor duurzaamheid van BD Design armaturen. Het patineren, het handgeblazen glas, het eventuele Swarovski-kristal draagt eraan bij dat ieder object een fraai kunstwerk wordt.

Ben Demmers Florence kroon

 

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN