Haal de zomer in huis!

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 1 juli 2024
Arjan Hoogebeen

De zomer is begonnen! Dat betekent een opgewekte sfeer, hogere temperaturen, langere dagen met meer licht en tijd voor ontspanning. Bij Hoogebeen Interieur laten wij u graag zien hoe u de zomer in huis kunt halen!

Ton sur ton

Een hedendaagse trend welke perfect bij het zomergevoel past is ‘ton sur ton’, ook wel kleur op kleur genoemd. Het interieur wordt dan zo ingericht dat verschillende tinten van dezelfde kleur met elkaar gecombineerd worden om zo een frisse look te creëren. Een voorbeeld is om meubels en accessoires in een soortgelijke tint als de muren aan te schaffen. Bij deze stijl is het wel belangrijk om niet identieke tinten te kopen, maar deze dienen juist net afwijkend (maar uiteraard wel bijpassend) te zijn. In de zomermaanden zijn niet alleen felle kleuren in trek, maar ook kleuren als bruin, beige, en de diverse zandtinten zijn erg geliefd.

Jori-Tigra-Divanbase
Bert Plantagie eetkamerstoelen bij Hoogebeen Interieur

Kleurrijke accessoires

Wanneer u niet te veel aan uw interieur wilt veranderen, kunt u ook kiezen voor het gebruik van kleurrijke accessoires. Denk hierbij aan zomerse planten die u in stijlvolle vazen kunt zetten. Daarnaast kan de bank opgefleurd worden met kussens in felle kleuren of een plaid. Verder kunt u ook een zomerse uitstraling creëren met bijvoorbeeld een leuke hang-of vloerlamp. Zo brengt u makkelijk de zomer in huis om een heerlijk ontspannen gevoel te creëren.

Natuurlijk licht

Wat is nou een betere manier om de zomer in huis te halen dan door het zonlicht naar binnen te laten stralen? Op deze manier kunt u zowel binnen als buiten genieten van het mooie weer. Ook verbetert natuurlijk licht de esthetiek in uw huis, wat een gevoel van ontspanning en een ruimtelijk effect creëert. Belangrijk om te weten is dat uw meubilair door het zonlicht kan verkleuren. Daarom is het goed accessoires een in de zoveel tijd te wisselen en donkere meubels niet te lang in de zon te laten staan.

Kom gezellig langs bij Hoogebeen Interieur!

Op de website kunt u uiteraard veel inspiratie opdoen, maar wilt u liever onze producten met eigen oog bekijken of persoonlijk advies? Schroom dan vooral niet om gezellig langs te komen in onze showroom te Putten! Wij helpen u graag verder om uw interieur weer helemaal klaar te maken voor deze zomer.

Hofstede Tortona eettafel
Nieuw bij Hoogebeen