Spectral Next

De meubels uit de Spectral Next series concentreren zich op de basics, maar dan met extra’s door middel van de laatste slimme technieken. Spectral next benoemt zichzelf ook de ‘Next level of smart furniture’. De meubelen uit de Next lijn zijn namelijk geheel modulair, wat inhoudt dat deze naar eigen wensen samengesteld kunnen worden. Het begint dus bij de basics, echter sluit het woord ‘basic’ een geweldig design niet uit. De strakke lijnen, in combinatie met een minimalistisch ontwerp, maakt de meubelen van Spectral bovendien ideaal voor ieder interieur. Stel de Spectral Next zelf samen bij Hoogebeen Interieur en creëer een geheel persoonlijk tv-meubel of dressoir.

Spectral Next tv-meubel

Een tv-meubel van Spectral Next is ideaal voor iedereen die niet van kabels houdt. Het meubelmerk is namelijk sinds 1994 het enige bedrijf dat gespecialiseerd is in het onzichtbaar integreren van de kabels en soundsystems. Daarnaast werkt Spectral Next nauw samen met het merk Sonos, waardoor een subwoofer of soundbar altijd het beste geluid verzorgt voor de perfect beleving. Deze kunnen overigens direct bijgeleverd worden. De ultra platte musicboard, smart connectivity en light-ledverlichting geven een uitermate gevoel van exclusiviteit. Om het extra makkelijk te maken is al deze technologie met een app op uw smartphone te bedienen. En dat met de kastjes dicht!

Kenmerken

Er zijn vele opties om toe te voegen aan de meubels van de Spectral Next zoals;

  • Vijf verschillende basiskleuren
  • Vijf kleuren aan speakerdoeken
  • Speakersdoek is ook leverbaar als stof bespannen klep
  • RVS draaibare beugel
  • Leverbaar op een frame, staand of hangend
  • Veel accessoires en extra opties

De Spectral Next meubels bij Hoogebeen Interieur

Stel uw eigen Spectral Next samen of krijg hulp van onze interieurspecialisten. Bekijk ook direct de andere meubelen van Spectral in onze showroom te Putten. Maak uw unieke interieur geheel eigen!