Spectral Scala

Een zwevend tv-meubel staat steeds vaker op het verlanglijstje bij het ontwerpen van het eigen interieur. De tv-meubelen van Spectral Scala zijn in deze categorie zonder twijfel de mooiste tv-meubelen die er bestaan. De Scala tv-meubelen zijn stijlvol en zorgen voor een naadloze integratie van uw apparaten in uw interieur. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over zichtbare kabels. Dankzij het brede aanbod aan keuzes en de mogelijkheid tot maatwerk vindt u bovendien altijd een tv-meubel die past bij uw interieur. Bekijk hier alvast de Spectral Scala tv-meubelen!

Spectral Scala tv-meubel

De Spectral Scala tv-meubelen zijn er in veel verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een hangend of zwevend model, maar ook model op pootjes of wielen is mogelijk. Zo kunt u de scala bijvoorbeeld ook gebruiken als stijlvolle roomdivider. Met de zwenkwieltjes is opzij rollen bovendien ook geen probleem. Daarnaast zijn de tv-meubelen ook in vele verschillende kleuren mogelijk, waardoor u het tv-meubel altijd kunt laten passen bij uw interieur. Ook voor de afmetingen zijn er eindeloze mogelijkheden. Kortom, u kunt uw stijlvolle Spectral Scala tv-meubel helemaal op uw wensen afstemmen.

Spectral Scala soundbar meubel

Naast tv-meubelen haalt u met Spectral Scala ook het beste soundbar tv-meubel in huis. De Sonos Arc, Beam en Sub voelen zich helemaal thuis in de speciaal ontwikkelde Scala modellen. De soundbars zitten veilig opgeborgen achter de akoestisch stofbespannen klep, waardoor de soundbars luid en duidelijk te horen en onzichtbaar zijn. De klep opent en sluit bovendien volledig geruisloos.

Inspiratie opdoen bij Hoogebeen Interieur

Zoals u kunt zien heeft u genoeg te kiezen wanneer u een Spectral Scala tv-meubel wilt aanschaffen. Wilt u graag eerst nog inspiratie opdoen? Onze interieurspecialisten helpen u graag op weg. U bent van harte welkom in onze showroom te Putten. Uiteraard kunt u ook online contact met ons opnemen.