Spectral Air

De Spectral Air is allesbehalve een traditioneel meubelstuk. Het tv-meubel heeft een uitzonderlijk uniek uiterlijk waardoor het een kunstwerk op zichzelf is. Het is dan ook niet voor niets dat het tv-programma “Weer Verliefd op je Huis” van vtwonen vaker voor dit tv-meubel kiest bij een herinrichting van interieurs.

Ultiem kabelmanagement

De Air van Spectral beschikt over een geavanceerde constructie waardoor de kabels op een onzichtbare manier geleid worden door heel het meubel. Zo blijft het elegante uiterlijk van het tv-meubel altijd in stand en hoeft u nooit meer te puzzelen hoe de kabels verwerkt moeten worden.

Smart furniture

Aan de Spectral Air zijn vele snufjes toegevoegd. Zo valt de Air ook onder de categorie ‘smart furniture’. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om draadloos op te kunnen laden. Door middel van de Spectral Air charge bar is het mogelijk om je smartphone op te laden door deze simpelweg op het eikenhouten oppervlak te leggen. Zodra u de telefoon neerlegt begint deze met laden, en dat zonder kabels of aansluitingen. Dit blok is in een zandkleur of in zwart verkrijgbaar.

Ook kunt u slimme ledverlichting toevoegen. Aan de Spectral Air zijn namelijk de smart light ledverlichtingstrips toe te voegen, welke gevestigd worden op een speciaal ontworpen wandplaat. Maakt u zich echter ook geen zorgen als u de ledverlichting wilt koppelen met bijvoorbeeld de Philips Hue, want hier is de Spectral Air ook op voorbereid.

Subliem geluid

Uiteraard is het ook mogelijk om een soundbar en subwoofer toe te voegen, zodat u het beste geluid ervaart. Kies voor een soundbar van Sonos of Denon en een subwoofer van Canton. Deze worden overigens geheel onzichtbaar in het Spectral meubel verwerkt. Zo zijn deze vakken bijvoorbeeld ook af te dekken met akoestische stofkleppen. Wederom zijn er zo geen kabels te zien bij het integreren van deze geluidssystemen. Overigens kunt u deze systemen ook bedienen door middel van een app op uw smartphone.

Spectral Air bij Hoogebeen Interieur

De Air van Spectral is, net zoals de Next, Side, Scala, Ameno en Cocoon, verkrijgbaar bij Hoogebeen Interieur. U bent van harte welkom om de gehele collectie te komen bekijken in onze showroom te Putten!