Spectral Side

Spectral Side biedt een assortiment met meubelstukken aan waarbij functionaliteit en stijl samenkomen. Waar Spectral voornamelijk bekend staat om haar furniture tv-meubels, slaan ze met de Side-lijn een compleet nieuwe weg in. Maar maakt u zich geen zorgen, want ook deze ontwerpen zijn smart furniture tot in de diepe details! Met de dressoirs en wandkasten van Spectral Side creëert u net die extra opbergruimte in uw woonruimte. Zo bergt u op een stijlvolle manier uw spullen op!

De meubels van Spectral Side scoren goed op schoonheid, maar ook met de functionaliteit wordt de plank niet misgeslagen. Deze dressoirs en wandkasten hebben namelijk precies de gewenste opbergruimte, zodat u er makkelijk voor zorgt dat uw woonkamer er strak en opgeruimd uit ziet. De meubels zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, de kastelementen kunt u namelijk eenvoudig aan elkaar vastkoppelen. Hoewel de montage zo gepiept is, doet dit niet onder voor de stabiliteit. Met de dressoirs en wandkasten van Spectral Side bent u zeker van een stevig meubelstuk.

Maak Spectral Side persoonlijk

Bij Spectral krijgt u de vrijheid om de meubels uw eigen voorkeur te geven. Er zijn namelijk meerdere vormen waar u uit kunt kiezen. Maak een keuze tussen de volgende opties:

  • In hoogglans of metallic gesatineerd met een keuze tot 2000 kleuren
  • Verschillende opties van de exacte indeling
  • Klassiek of modern uiterlijk
  • Diverse afwerkingen: smart lack, colour glas, Fenix, metallic glas, hout fineer of design glas
  • Smart light strip om als optie achter de kast te plaatsen
  • Verschillende opties om meubel te plaatsen: hangend aan de wand, staand op Edge of Stick poten, staand op Frame, Bridge of Blade onderstel.

De verschillende mogelijkheden zijn afhankelijk van het model van Spectral Side. Laat u informeren door de adviseurs van Hoogebeen Interieur, zodat u precies weet welke opties er gelden voor uw gewenste model.

Ontdek Spectral Side bij Hoogebeen Interieur

Bent u geïnteresseerd geraakt in Spectral Side en benieuwd hoe deze binnen uw interieur zullen staan? Plan dan een bezoek in bij onze showroom in Putten! Hier vindt u namelijk diverse opstellingen met meubels van Spectral Side. Daarnaast kunt u in gesprek gaan met onze interieurexperts en om een advies vragen. Neem vooraf foto’s van de gewenste plek, zodat onze adviseurs een goed beeld hebben van uw woonomgeving. U bent er zo zeker van dat de artikelen van Spectral Side een perfecte aanvulling zijn op uw huidige interieur!