Oligo Lampen

Een strak design met een speelse twist, zo kunnen de Oligo lampen volgens ons het best omschreven worden. Het merk dat vanaf 1987 een groot aandeel heeft binnen de particuliere markt, heeft tegenwoordig ook een grote bekendheid onder zakelijke afnemers. Doordat het Duitse Oligo zowel functionaliteit als sfeer biedt, zijn de lampen erg geliefd en eigenlijk overal toepasbaar.

Creëer sfeer met Oligo

Doordat er steeds meer mogelijk is, stellen we ook steeds meer eisen aan onze verlichting. Naast de kwaliteit van het licht, zijn daarom zaken als design, flexibiliteit en duurzaamheid in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Bij de lampen van Oligo is goed zichtbaar dat het merk aan al deze onderdelen heeft gedacht en dat het met haar tijd mee is gegroeid. Oligo past de nieuwste technologieën toe en weet wat haar klant wil. Dit resulteert in moderne lampen die gebruikt kunnen worden om sfeer te brengen in uw woon- of werkruimte en dat zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.

Spraakmakend design

Het ontwerp is een belangrijk onderdeel van de diverse lampen uit het assortiment van Oligo. Het is niet voor niets dat verschillende lampen bekroond zijn met prestigieuze awards zoals de ‘reddot design award’, ‘German Design Award’ en ‘interior innovation award’. Bent u op zoek naar een designlamp die perfect binnen uw interieur past en bovendien de beste lichtkwaliteit biedt? Dan kunnen wij u Oligo daarom van harte aanbevelen.

Oligo lampen bij Hoogebeen

Op deze pagina kunt u alvast op uw gemak een aantal lampen uit de collectie van Oligo bekijken. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Putten. Hier hebben wij een aantal prachtige opstellingen van Oligo die erom vragen om bewonderd te worden. Daarnaast kunnen onze verlichtings- en interieurexperts hier al uw vragen beantwoorden en alle verlichting van Oligo voor u bestellen. U bent van harte welkom.

Bekijk hier onze gehele collectie van Oligo