Rolf Benz stoelen

De stoelen van Rolf Benz staan bekend om hun hoge kwaliteit en het karakteristieke design. Het Duitse merk leeft zijn slogan "Made in Germany" na, door zich te houden aan de typische Duitse kenmerken. De kenmerken zoals stiptheid, orde en discipline komen ook dan ook zeker terug in de unieke design stoelen. Met deze werkwijze heeft Rolf Benz ook al verschillende design awards gewonnen.

Stoelen zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur

De stoel is een zeer belangrijk onderdeel van het hedendaagse interieur. Het is daarnaast ook van belang dat een stoel goed zit, zo kunt u namelijk heerlijk lang natafelen of ontspannen een boek lezen. Er zitten dan ook zeker een aantal eisen aan een goede stoel. Naast dat deze moeten passen bij uw interieur en persoonlijke smaak, moeten ze ook beschikken over het ultieme zitcomfort. De stoelen van Rolf Benz sluiten perfect aan op deze eisen. Bij Rolf Benz kunt u de stoel namelijk niet alleen aanpassen aan uw persoonlijke stijl, maar bent u tevens verzekerd van uitmuntend zitcomfort.

De specialiteit van Rolf Benz

Rolf Benz beschikt over een uitgebreide collectie met creatieve en originele design. Hierdoor zit er altijd wel een stoel tussen die bij uw wensen past. Bovendien kunt u iedere stoel volledig aanpassen aan uw smaak door zelf de bekleding, het onderstel en armleuning zelf te kiezen. Maak voor de bekleding bijvoorbeeld uw keuze uit prachtige leren texturen of een luxueuze zachte stof. Kies vervolgens zelf het perfecte onderstel en de meest comfortabele armleuning voor uw stoel. Omdat iedereen zitcomfort anders ervaart, zijn er vaak ook mogelijkheden om de hardheid van de kussens naar uw wensen aan te passen.

Uw ideale Rolf Benz stoel vindt u bij Hoogebeen Interieur

Wilt u de collectie van Rolf Benz op uw gemak van dichtbij komen bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Putten. Hier kunt u alle stoelen op uw gemak bekijken en uitproberen. Ook hebben wij hier stofstalen en andere materialen beschikbaar, zodat wij u de verschillende keuzes voor uw nieuwe stoel kunnen laten zien. Laat u vrijblijvend begeleiden door een van onze ervaren adviseurs in uw zoektocht naar de ideale stoel. Graag tot ziens!

Bekijk hier onze gehele collectie van Rolf Benz