Rolf Benz salontafel

Rolf Benz staat voor meubels van uitmuntende kwaliteit en met een prachtig design. De salontafels van het Duitse merk zijn hierin geen uitzondering. Dankzij een combinatie van moderne en traditionele designelementen passen deze meubelstukken bovendien binnen iedere woonstijl. Zeker gezien een groot aantal Rolf Benz salontafels naar eigen smaak aangepast kan worden, door bijvoorbeeld zelf de kleur van het frame of de uitstraling van het tafelblad te bepalen. Zelfs een glazen tafelblad kan bij Rolf Benz vaak in een kleur naar keuze geleverd worden en ook houten tafelbladen kunnen dusdanig afgewerkt worden, dat ze perfect binnen uw interieur passen.

De stijlvolle salontafels van Rolf Benz

Een salontafel is vaak een sfeerbepalend element binnen uw zithoek. Door de juiste verhouding te kiezen tussen uw bankstel, salontafel en overige meubels, creëert u namelijk gemakkelijk de perfecte sfeer binnen uw woonkamer. De salontafel fungeert hierbij als verbindend element tussen de andere meubelstukken. Het is dus niet voor niets dat de eisen voor een nieuwe salontafel vaak hoog zijn en dat deze bovendien sterk afhankelijk zijn van uw persoonlijke voorkeuren. Rolf Benz speelt hier perfect op in, met een collectie prachtige en functionele salontafels.

Neem bijvoorbeeld de Rolf Benz salontafel 8440. Naast een bijzonder stijlvol ontwerp, beschikt deze salontafel over een verborgen opbergruimte, welke met een kleine handeling tevoorschijn getoverd kan worden. Een ander populair model is de Rolf Benz 985. Deze salontafel is beschikbaar in verschillende formaten en met een tafelblad in verschillende materialen en afwerkingen. Hierdoor kunt u de tafel perfect afstemmen op de rest van uw interieur.

Stel de perfecte salontafel samen

Zoals u kunt lezen biedt Rolf Benz u vele mogelijkheden om de salontafels van het merk aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Hierdoor kunt u eigenlijk altijd slagen bij dit merk. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van kleuren, formaten en materialen en omdat deze mogelijkheden per model verschillen, raden wij u aan om uw nieuwe salontafel samen te stellen met de hulp van een interieurexpert. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom. Vervolgens kunnen wij de salontafel van uw keuze voor u bestellen bij Rolf Benz.

Rolf Benz salontafels bij Hoogebeen Interieur

In onze showroom kunt u op uw gemak een selectie bekijken van de salontafels van Rolf Benz. Daarnaast kunt u samen met onze interieurexperts de diverse materiaal- en kleurstalen bekijken en kunnen zij u, op basis van foto’s van uw huidige interieur, voorzien van gratis en vrijblijvend advies. Wij heten u daarom graag welkom bij Hoogebeen Interieur in Putten.

Bekijk hier onze gehele collectie van Rolf Benz