Rolf benz bank

Wie voor een bank van Rolf Benz kiest, kiest voor een bank met een tijdloos design en van een uitmuntende kwaliteit. Een Rolf Benz bank kan met recht een ontspanningsmeubel genoemd worden, waar heerlijk op gezeten én gelegen kan worden. De bank is bij uitstek het meubel waar we op kunnen onthaasten en tot onszelf kunnen komen. En niemand heeft dit beter door dan Rolf Benz.

Het Duitse merk bestaat al sinds 1964 en nog altijd worden de meubels in Duitsland geproduceerd, in de plaats Nagold, aan de rand van het Zwarte Woud. De banken van Rolf Benz zijn bijzonder hoogwaardig, wat er mede voor heeft gezorgd dat de meubels van het merk inmiddels in meer dan 50 landen verkocht worden. Naast het thuisland, hebben vooral Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux bijzonder veel interesse in het merk.

Rolf Benz: de bekendste bank van Duitsland

In de jaren negentig waren de banken van Rolf Benz regelmatig te zien op de Duitse televisie zoals op de zender ZDF waar het de basis vormde voor het programma ‘Die rote Couch’. En ook het immens populaire tv-programma ‘Wetten dass…?’ werd opgesierd door een speciaal door Rolf Benz voor de show vervaardigd zitmeubel. Het zal dan ook niemand verbazen dat eind jaren negentig iedereen in Duitsland het merk Rolf Benz kent.

Stel uw eigen Rolf Benz bank samen

Rolf Benz blijft ondertussen innoveren en geeft u de mogelijkheid om iedere bank geheel naar uw wensen samen te stellen. U kiest bijvoorbeeld zelf de zitdiepte, zithoogte en ook diverse verstelbare elementen zoals hoofdsteunen, rugzittingen en zijelementen zijn een mogelijkheid bij de verschillende banken. U kunt uw meubel zo geheel op uw eigen lichaam afstemmen, wat een perfecte bank als resultaat heeft.

Rolf Benz bij Hoogebeen Interieur in Putten

Hoogebeen Interieur is officieel dealer van Rolf Benz. Dit betekent dat u in onze showroom terecht kunt om diverse banken van dichtbij te bekijken en uit te proberen. Daarnaast kunnen wij u uitstekend adviseren over de diverse mogelijkheden die bij uw specifieke wensen passen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent en dat merkt u. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij uw keuze voor het perfecte Rolf Benz zitmeubel.

Bekijk hier onze gehele collectie van Rolf Benz