Artelux

Artelux staat voor een sfeervol gordijnstoffen concept. Een toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s.

Bij Artelux leven we voor het vervaardigen van een product waar we écht trots op zijn. Daarom nemen we dit uitgangspunt in acht bij ontwikkeling, marketing en verkoop van de gordijnstoffen. Artelux wordt gepresenteerd als concept, dat betekent o.a. dat de collectie qua kleur, materiaal en dessin een uitgebalanceerd totaalpakket biedt met oog voor diverse maten van transparantie en onderlinge kleurcoördinaties. Kleuren, materiaal en functionaliteit zijn op elkaar afgestemd. Een tijdloze, betrouwbare, onderhoudsvriendelijke en commerciële gordijnstofcollectie waarbij de verhouding prijs-kwaliteit, een belangrijke pijler is.

Artelux stoffen

 

Artelux, een sfeervolle gordijnencollectie

Het ontwerp team stelt zich als doel een toegankelijke, up to date gordijncollectie te brengen. Een collectie die qua kleur en materiaal beantwoordt aan het actuele trendbeeld. Een collectie die naast modisch tegelijk ook onderhoudsvriendelijk is. Een collectie die sfeer brengt. Dat is de passie van Artelux! Sfeer en warmte brengen in ieder interieur. Want zoals Artelux mensen zelf altijd zeggen: ‘met onze collectie is iedere emotie haalbaar!’.

Vanuit onze ambitie werken wij met een aantal uitgangspunten:

Ontwerp
Omdat Artelux in huis ontwikkelt, niet afhankelijk is van derden, kunnen we flexibel en snel inspelen op actuele ontwikkelingen en trends. Bovendien ontstaat er zodoende eenheid en samenhang in kleur en beeld.

Kleurpallet
De Artelux collectie is actueel, commercieel en toepasbaar voor een bijzonder breed publiek. Kleuren worden gecombineerd in de diverse uni paletten en/of dessins, waardoor diverse stoffen onderling feilloos combineren!

Materiaal en kwaliteit
De Artelux collectie is met zorg samengesteld en biedt kwalitatief hoogwaardige gordijnen, onderhoudsvriendelijk, natuurlijk en met een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een zeer uitgebreide collectie mooie gordijnstoffen.

U bent van harte welkom!


GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN