Kendix

Wilt u functionele gordijnen die er bovendien voortreffelijk uitzien? Dan kunt u uitstekend slagen met Kendix gordijnen. De designgordijnen van Kendix staan bekend om hun stoffen van zeer hoge kwaliteit. Het bedrijf bestaat al sinds 1848, toen nog onder de naam Van Dijk. Inmiddels heeft Kendix een modern designteam dat elk jaar weer stoffen in fraaie tinten en met bijzondere dessins uitbrengt. De Kendix gordijnen staan bekend als gordijnen die uw interieur écht afmaken.

Kendix gordijnen lopen voorop

Inmiddels is Kendix een merk dat niet alleen onder particulieren geliefd is, maar dat ook vele publieke ruimten en bijvoorbeeld hotelkamers siert. De designers spelen met combinaties van materialen, kleuren, vlakverdeling en licht. De gordijnstoffen van Kendix zien er daardoor niet alleen prachtig uit maar zullen het comfort van uw woning ook merkbaar positief beïnvloeden.

Kendix gordijnstoffen Kendix stoffen kendix-textiel-nirvana-Hoogebeen Interieur

 

De kwaliteit van Kendix gordijnstoffen wordt Internationaal erkend

Ook het buitenland heeft de gordijnstoffen van Kendix inmiddels ontdekt. Dit heeft ertoe geleid dat de gordijnen over de hele wereld verkocht worden. Inspiratie voor de collectie wordt onder andere geput uit kunst, architectuur, cultuur en actuele ontwikkelingen op andere gebieden. Dit maakt van Kendix een merk met bijzonder harmonieuze gordijnstoffen, waarbij de tint en het design bijvoorbeeld perfect zijn afgestemd op de structuur van de betreffende stof.

Kendix bij Hoogebeen Interieur

Voor een uitgebreide presentatie van de gordijnstoffen van Kendix bent u van harte welkom in onze showroom. Onze interieuradviseurs kunnen u adviseren op basis van uw wensen in combinatie met uw huidige interieur. Voor het beste advies neemt u daarom enkele foto’s van de ruimte(s) mee waar u de gordijnen wilt gaan ophangen.

Wij kunnen alle gordijnstoffen van Kendix aan u leveren, ook als kant en klare gordijnen. De gordijnen kunnen bovendien, indien gewenst, vakkundig door ons opgehangen worden. Hoogebeen Interieur verzorgt uw droominterieur.


GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN