Interstil

Interstil is een fabrikant van unieke railroedes. Inrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners op een unieke manier. Daarbij vormen de vensters de brug tussen uw thuis en uw omgeving. Met het vormgeven van uw vensters benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving. De verschillende Interstil ophangsystemen maken een Perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.


Interstil railroede. Kwaliteit en Design

Interstil is een Duits bedrijf met als handelsmerk, kwaliteit en design. Als geen ander bedrijf weet Interstil de focus te houden op het vernieuwen van de uitstraling van de roedesystemen.

Dit kwaliteitsmerk biedt u verschillende productcollecties waarbij vormgeving en montage centraal staan. Interstil levert degelijke Duitse techniek voor gordijnroedes, railroedes en wave gordijnsystemen. Kiest u Interstil, dan kiest u voor design, degelijkheid en kwaliteit! 

Interstil railroede. Constante kwaliteit door perfectie!

Het Duitse Interstil levert roedesystemen van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit kan Interstil waarborgen doordat zij techniek en vakmanschap tot in perfectie weet samen te brengen. Met een eigen ontwerpafdeling zijn zij als geen ander in staat om te innoveren. Doordat Interstil de machines zelf ontworpen en gebouwd heeft, kunnen zij unieke dessins en een hoge constante kwaliteit leveren.

Na het produceren van de onderdelen, worden deze op hoogglans gepolierd. Ook dit gebeurt machinaal met uiterste precisie. Deze handeling gebeurt voordat er eventueel een laklaag wordt aangebracht. Ook het verven van de railroedes en gordijnroedes gebeurt voornamelijk machinaal om te zorgen dat de aangebrachte verflaag consistent is qua dikte. Voordat de roedes in kleur gespoten worden, zorgen zij dat alle onderdelen en roedes volledig ontvet zijn. Hiermee wordt voorkomen dat de verf niet goed hecht en er klachten komen. Uw railroede wordt met uiterste precisie geproduceerd en met zorgzaamheid behandeld. 

Interstil gordijnrail Zenit DesignprijsExclusieve gordijnroedeInterstil gordijnrailsysteem

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een uitgebreide presentatie Interstil gordijn ophangsystemen.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN