Luxaflex

Vandaag de dag staat Luxaflex Window Styling bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding, en biedt de meest uitgebreide selectie van zonweringsystemen die perfect samen gaan met elk interieur en elke behoefte. De collectie bestaat nu uit binnen- en buitenzonwering en horren van topkwaliteit.

Vakkundig advies op maat

De juiste raamdecoratie keuze begint met een juist advies! Wij als Luxaflex dealer geven u graag een advies “op maat” en maken u wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Desgewenst wordt uw product vakkundig gemeten en gemonteerd.


Luxaflex raamdecoratie

De raambekleding en zonwering van Luxaflex wordt altijd op maat gemaakt zodat deze mooi aansluit bij de architectuur van de woning. Er is een oplossing voor ieder raam, of dit nou een groot venster is of een hoek- of een dakraam.

Hoogste kwaliteit van Luxaflex

Naast maatwerk staat bij ons ook kwaliteit hoog in het vaandel. Continue research, ontwikkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor Luxaflex een garantie voor kwaliteit is. Bij Luxaflex beschouwen we ook de veiligheid van onze klanten als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten is daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.

Luxaflex: trendy, actueel en functioneel

De Luxaflex collecties worden steeds aangepast aan de laatste interieurtrends. Daarbij bieden ze grote functionaliteit. Met raamdecoratie van Luxaflex houdt u in de zomer de warmte buiten en is het in de winter behaaglijk in huis. Wilt u inspiratie op doen over kleuren, producten en materialen? Bezoek dan de showroom van Hoogebeen Interieur en laat u deskundig adviseren over alle mogelijkheden en oplossingen.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN