Loft 79

Loft 79 staat voor toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit. Geïnspireerd door de urban lifestyle van de moderne consument met een internationale uitstraling en een eigentijdse look & feel. Loft 79 heeft naast een klassieke collectie stoffen ook een groot aantal stoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk.

Loft 79 gordijnstoffen

Zo is er voor elk interieur een passende stof te vinden! Alle Loft 79 producten zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen.

Loft 79 gordijnstoffen staat voor een hoogwaardige kwaliteit van al haar producten. Doordat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geproduceerd, is het mogelijk de kwaliteit goed onder controle te houden. U krijgt dan ook op elk product een garantie op fabricagefouten.

Loft 79, praktische gordijnstoffen

Wel willen wij u wijzen op de richtlijnen ten aanzien van reinigen. De meeste producten kunt u zelf wassen, andere producten kunnen uitsluitend chemisch worden gereinigd. Dit hangt af van de samenstelling van de stof en de (na)bewerkingen die de stof heeft ondergaan. Bij elk product dat u aanschaft, wordt een wasvoorschrift gegeven. Loft 79 gordijnstoffen zijn lichtecht en zo goed als krimpvrij; zelfs na diverse keren wassen.

Bij Hoogebeen Interieur vindt u een zeer uitgebreide collectie met mooie gordijnstoffen.

U bent van harte welkom!

Ado gordijnstoffen


GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN