Categorieën

Onze merken

Studio Italia Design

Studio Italia Design

Studio Italia Design is een vooraanstaand merk als het aankomt op moderne designer lampen van hoge kwaliteit. Sinds de start in 1950 zijn de designers van Studio Italia ware lichtkunstenaars geworden. De designers in Venetië weten de standaard van kwaliteit en design hoog te houden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de verlichting in meer dan 90 landen wordt verkocht.

Studio Italia collectie

Studio Italia Design biedt een scala aan design verlichting. De prachtige collectie staat vooral bekend om de unieke en moderne ontwerpen. Door gebruik van verschillende vormen en materialen is het design van Studio Italia lampen vooral te omschrijven als bijzonder. De lamp verzorgt hierdoor niet alleen de verlichting, maar dient ook als een echte eyecatcher. De Studio Italia lamp is dan ook zeer geschikt voor de eigentijdse moderne interieurs. Door de hoogwaardige afwerking en gebruik van alleen de beste materialen bent u daarnaast verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Zo maken zij onder andere gebruik van materialen als mond geblazen glas, wat wordt gecombineerd met roestvrijstaal, messing, en aluminium accenten.

Studio Italia Kelly serie

De Kelly serie is de meest bekende Studio Italia lamp. Deze lampen zijn vooral te herkennen aan de open structuur, welke met groot oog voor detail is uitgewerkt. De Kelly serie bestaat er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn de lampen uit deze collectie beschikbaar als wandlamp, vloerlamp, hanglamp en als cluster. Daarnaast kan bij de zeer populaire hanglamp worden gekozen voor een open of dichte bol en is de lamp verkrijgbaar in 3 afmetingen: 50 cm, 60 cm en 80 cm.

Studio Italia Design verlichting bij Hoogebeen Interieur

Een interieur staat of valt met de verlichting. Het is daarom belangrijk voor de juiste verlichting te kiezen. Omdat dit erg moeilijk kan zijn, bieden wij bij Hoogebeen Interieur de hulp aan van onze deskundige adviseurs. Zij kunnen u niet alleen helpen de juiste keuze te maken in lampen, maar kunnen ook de verlichting bij u monteren. Als u graag de lampen wilt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Putten. Indien u bij het uitkiezen van de lampen ook graag gebruik wilt maken van ons deskundig advies, neem dan foto’s of eventueel een plattegrond mee van de desbetreffende ruimte.

Studio Italia Design Kelly hanglampStudio-Italia-Design-Bubble-SO-pendant-by-Studio-Italia-Design__3486_0Studio Italia Design Kelly

Een uitgebreide presentatie is te bewonderen bij Hoogebeen Interieur.

U bent van harte welkom!