Categorieën

Onze merken

Ben Demmers

Ben Demmers BD-design logo

BD-design staat voor spraakmakende verlichting en interieurdesign. Het ambachtelijke hand- en maatwerk voor interieurverfraaiing is uniek in deze tijd.

BEN DEMMERS - BD-design

Ben Demmers Design maakt diverse stijlen van modern tot klassiek. Verlichting- en interieurproducten die met veel gevoel, passie en vakmanschap worden vervaardigd. Onze ontwerpen en creaties zijn van hoge kwaliteit waarbij onze klanten al tientallen jaren wegdromen.

Verlichtingsatelier - productie

Het atelier ademt een sfeer uit waardoor men zich in de Gouden eeuw waant. Er is een open vuur waar de smid weerbarstige materialen bewerkt om de mooiste vormen in de diverse producten te krijgen. Brons, messing, ijzer, koper, roestvrij-staal, goud en zilver zijn de kostbare grondstoffen die zorgen voor duurzaamheid van  BD Design armaturen. Het patineren, het handgeblazen glas, het eventuele Swarovski-kristal draagt eraan bij dat ieder object een fraai kunstwerk wordt.

* hanglampen
* vloerlampen
* tafellampen
* leeslampen
* plafonnieres
* kroonluchters
* maatwerk verlichting

Ben demmersBen demmersBen demmers

Ben Demmers bij Hoogebeen Interieur

Een uitgebreide presentatie van de Ben Demmers verlichtingscollectie is te bewonderen bij Hoogebeen Interieur. Wij kunnen de gehele collectie van Ben Demmers leveren.

U bent van harte welkom!