Maroeska Metz

Maroeska Metz studeerde af aan de Rietveld Academy in 1985; afdeling beeldhouwen. Na vijf jaar heeft zij zich toegelegd op interior design met de nadruk op verlichting. Zij begon haar carrière in de designwereld met het ontwerpen van een kandelaar. De metalen kandelaar met de bekende krul. Na de kandelaar volgden al snel grotere projecten als winkelinterieurs custom-made verlichting.


Maroeska Metz verlichting

De ontwerpen van Maroeska Metz, die zich onderscheiden door sierlijke lijnen, passen net zo fraai in een klassiek als in een trendy interieur. Bij Maroeska Metz is elke lamp een kunstwerk op zich. Alle producten worden in de eigen werkplaats/atelier vervaardigd.

Maroeska Metz Maroeska Metz hanglamp Octopus Maroeska Metz

De Maroeska Metz collectie bestaat uit:

  • Hanglampen
  • Plafondlampen
  • Tafellampen
  • Wandlampen
  • Decoratieve kronen
  • Woonaccessoires

Verlichtingsadvies & montage van Maroeska Metz verlichting

Onze eigen ervaren monteurs van Hoogebeen Interieur kunnen desgewenst de verlichting vakkundig voor u monteren. Heeft u behoefte aan een verlichtingsadvies? Bezoekt u dan vrijblijvend onze showroom en neemt u foto’s en eventueel een plattegrond mee van de betreffende ruimte. Onze deskundige adviseurs helpen graag meedenken om tot een optimaal persoonlijk advies te komen.

Exclusieve verlichting van Maroeska Metz vindt u bij Hoogebeen Interieur.
Wij kunnen de gehele collectie van dit merk leveren.

U bent van harte welkom!

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN