Pode stoel

Een Pode stoel is altijd een stoel van hoge kwaliteit, met een perfect zitcomfort. Want Pode is natuurlijk niet voor niets een onderdeel van het gerenommeerde Nederlandse merk Leolux. Dit betekent ook dat de stoelen in Nederland ontworpen én vervaardigd worden. Als artdirectors staan Roderick en Claire Vos bij Pode aan het roer en samen hebben zij een lifestylemerk neergezet, wat u alles kan bieden op het gebied van interieurinrichting. Pode produceert enkel op bestelling, wat betekent dat uw nieuwe stoel altijd compleet naar uw wensen gemaakt zal worden.

De comfortabele stoelen van Pode

Nadat u een Pode stoel besteld heeft, zal deze voor u vervaardigd worden in de meubelfabriek van Leolux. De meubelmakers van Leolux hebben inmiddels meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van designmeubelen, wat tot uiting komt in de uitmuntende kwaliteit en de perfecte afwerking van de verschillende stoelen. Voor een Pode stoel worden altijd de beste materialen gebruikt, waardoor de stoelen een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding hebben. Doordat de productie in Nederland plaatsvindt, kan de kwaliteit bovendien gedurende iedere fase van het productieproces gewaarborgd worden.

Inmiddels is Pode bij een groot publiek bekend en vinden de stoelen en andere meubels van het merk gretig aftrek over de hele wereld. Vooral de combinatie van comfort, design en betaalbaarheid, is wat mensen hierbij aanspreekt. Doordat Pode daarnaast heel veel mogelijkheden biedt op het gebied van bekleding, kleuren en andere afwerkingen van de meubelstukken, kunt u een Pode stoel helemaal aanpassen aan uw smaak en aan uw interieur.

Stel zelf de perfecte stoel samen

Pode staat namelijk voor persoonlijk design en daarom biedt het merk u de mogelijkheid om ieder meubelstuk uit de collectie naar uw smaak vorm te laten geven. U kiest hierbij bijvoorbeeld zelf het materiaal en de kleur van de bekleding, de kleur van de stiksels en de afwerking van het frame. Op deze manier kunt u een Pode stoel altijd perfect combineren met de rest van uw interieur. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan staan onze interieurexperts voor u klaar. Zij hebben in de afgelopen jaren vele mensen mogen helpen bij het samenstellen van het voor hun perfecte meubelstuk.

Uw nieuwe Pode stoel van Hoogebeen Interieur

Heeft u uw oog laten vallen op een stoel van Pode? Dan nodigen wij u graag van harte uit in onze showroom in Putten. Hier kunt u diverse modellen op uw gemak uitproberen en kunnen onze interieuradviseurs u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Zij hebben stalen van alle materialen en kleuren voorhanden en voorzien u graag van vrijblijvend advies. Wij geloven dat er voor iedereen een perfecte Pode stoel bestaat en dat laten wij u graag zien.

Bekijk hier onze gehele collectie van Pode