Mobitec Moods

Het in 1990 opgerichte meubelmerk Mobitec zorgt al twee decennia voor een stijlvolle invulling van uw interieur. Het van origine Belgische bedrijf specialiseert zich in het vervaardigen van hoogwaardige stoelen, fauteuils en tafels. Een van de meest populaire lijnen van dit kwaliteitsmerk is de stoelenlijn ‘Moods’. De Mobitec Moods collectie, een concept wat is ontstaan in het jaar 2013, geeft u de vrijheid om uw nieuwe Mobitec stoel geheel naar eigen wens samen te stellen. Met stoelen uit de Moods collectie van Mobitec bent u daardoor verzekerd van comfortabele meubels, voorzien van een verfrissend en bijzonder design.

Stel het perfecte design zelf samen

Met de Moods collectie van Mobitec kunt u zelf bepalen hoe uw ideale stoel eruit komt te zien. Het samenstellen van een Mobitec Moods stoel begint bijvoorbeeld met de kuip, die bepaalt hoe het zitvlak en de rugleuning zijn vormgegeven. Vervolgens kiest u zelf of u de kuip uit laat rusten met armleuningen of niet. Voor het onderstel heeft u de keuze uit verschillende metaal- en houtsoorten, waarbij u zelf kunt kiezen of u voor een vast of een draaibaar onderstel gaat. Vervolgens heeft u tot slot de keus uit een groot aantal bekledingssoorten en verschillende contraststiksels. Met zoveel keuzes is het goed om te weten dat de interieuradviseurs van Hoogebeen Interieur u graag assisteren bij het samenstellen van uw meubel.

Moods voor zakelijke gebruikers

Moods is een dusdanig populaire lijn, dat de verschillende stoelen niet alleen hun weg hebben weten te vinden naar persoonlijke interieurs, maar ook naar een groot aantal zakelijke gebruikers zoals kantoren, hotels, winkels en restaurants. Doorslaggevend voor zakelijk gebruik zijn vaak de uitmuntende kwaliteit en de vele mogelijkheden op het gebied van design. Met Mobitec Moods zet Mobitec een sterk staaltje vakmanschap neer, dat bij een zeer grote doelgroep in de smaak valt. Bent u als zakelijke gebruiker op zoek naar Mobitec Moods stoelen? Neem dan vooral vrijblijvend contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Mobitec Moods bij Hoogebeen Interieur

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die de Mobitec Moods stoelen u kunnen bieden? Dan bent u van harte welkom in onze riante showroom in Putten. Hier hebben wij diverse uitvoeringen van de Moods stoel staan, zodat u deze naar hartenlust kunt proberen. Daarnaast hebben wij hier stalen van de verschillende materialen beschikbaar, om u zo goed mogelijk te kunnen assisteren bij het samenstellen van uw nieuwe stoel. Wanneer u graag vrijblijvend interieuradvies van onze experts ontvangt, dan kunt u ook een aantal foto's van uw huidige interieur meenemen. Dan weet u zeker dat uw stoel hier perfect binnen zal passen. U bent van harte welkom!

Bekijk hier onze gehele collectie van Mobitec