Saunaco RON

De RON collectie van Saunaco is de verwerkelijking van Belgisch vakmanschap. De kasten maken deel uit van een modulair programma, waarbij goed eenvoud en authenticiteit centraal staan. Het modulaire kastenprogramma maakt het mogelijk om een meubel te vervaardigen dat voldoet aan al uw wensen.

Elegantie

De kasten beschikken over een verfijnd aluminium onderstel. Door diepe, toch subtiele, groeven wordt gezorgd voor een elegante uitstraling. Dit subtiele uiterlijk straalt innovatie uit. Of u nu kiest voor eikenhout of poedercoating, de panelen van de RON zijn geheel over te laten lopen van de voor- tot zijkant.

Home Cinema van Saunaco

Met de RON kasten van Saunaco kunt u uw huis voorzien van een heuse home cinema. Zo is de kast te voorzien van de speciale RON AUDIO. Hierdoor is het mogelijk om de perfecte audio installatie volledig in uw meubel te verwerken. Losse kabels en overbodige apparaten zijn verleden tijd. Met de speciaal geperforeerde stalen fronten zijn de kabels geheel onzichtbaar te maken. Zo kunt u zorgeloos genieten van geweldig geluid, terwijl de prachtige vormgeving van uw meubels intact blijft.

Duurzaamheid

Voor het vervaardigen van het kastenprogramma maakt Saunaco enkel gebruik van hun eigen atelier. Zo kunt u altijd uitgaan van de hoogst mogelijke kwaliteit. Er wordt bovendien enkel gewerkt met speciaal geselecteerde materialen, zodat het 100% Belgische design altijd instant blijft. Bovendien brengt dit ook de mogelijkheid voor aanpassingen teweeg, zoals bijvoorbeeld aparte kabeldoorvoeringen of -goten. De RON van Saunaco is dus écht eigen te maken.

Saunaco RON kasten bij Hoogebeen Interieur

Bent u geïnteresseerd in een RON kast van Saunaco? Kom dan vooral eens langs in onze showroom. Onze interieurexperts kunnen u een vrijblijvend advies geven op het gebied van interieurinrichting. Ook bij het samenstellen van de perfecte kast kunnen we u helpen. Schroom dus ook niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!